ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΑντιπαράθεση για το daily camp

Αντιπαράθεση για το daily camp

Αντιπαράθεση για το daily camp

H μείζονα αντιπολίτευση του Δήμου Αγρινίου και μέσω ανακοίνωσης, αλλά και στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ανέδειξε το γεγονός ότι δεν πραγματοποιήθηκε φέτος το daily camp, που γίνεται τα τελευταία χρόνια κάθε καλοκαίρι στις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Αγρινίου.

Ο δημοτικός σύμβουλος Π. Καψάλης έθεσε το θέμα ζητώντας μια απάντηση από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής. Όμως η συζήτηση έγινε σε έντονους τόνους με το Δήμαρχο Γ. Παπαναστασίου να απαντά αρχικά πως η αντιπολίτευση ψάχνει να φέρνει θέματα στο δημοτικό συμβούλιο απλώς για να αρθρώσει ένα αντιπολιτευτικό λόγο. Σημείωσε με νόημα ότι και πέρυσι δεν πραγματοποιήθηκε το daily camp για τις αθλητικές δραστηριότητες των παιδιών, αλλά πέρυσι όπως είπε χαρακτηριστικά οι κεραίες της αντιπολίτευσης δεν το έπιασαν.

Από την πλευρά του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Χρ. Ζαρκαβέλης απάντησε ότι τα υγειονομικά πρωτόκολλα είναι τέτοια που στις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Αγρινίου δεν θα ήταν καθόλου εύκολο να πραγματοποιηθεί το daily camp. Ενώ από την άποψη του προγραμματισμού ανέφερε πως αυτός θα έπρεπε να γίνει το Μάιο, εκείνη την εποχή όμως υπήρχε έξαρση της πανδημίας στην περιοχή και σε 33σχολεία υπήρχαν κρούσματα, οποιαδήποτε λοιπόν σκέψη εκείνη την εποχή ήταν περιττή. Ο Π. Καψάλης ζήτησε το λόγο επί προσωπικού με τα πνεύματα να οξύνονται ανάμεσα στους τρεις άνδρες κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης.

Εφημερίδα Συνείδηση

Αγρίνιο: Όταν το… παλληκάρι δεν αποδεικνύεται και τόσο καλό! Αναστροφή στην Εθνική Οδό

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr