ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΑντιπαράθεση στο Θέρμο για το Κέντρο Υγείας

Αντιπαράθεση στο Θέρμο για το Κέντρο Υγείας

Αντιπαράθεση στο Θέρμο για το Κέντρο Υγείας

“Τα προβλήματα της υγείας πρέπει να αντιμετωπίζονται με σύνθεση κι όχι με πολιτικάντικους τρόπους” λέει η αντιπολίτευση

Τα πάσης μορφής και φύσης προβλήματα και ιδιαίτερα τα προβλήματα της υγείας πρέπει να αντιμετωπίζονται με σύνθεση κι όχι με πολιτικάντικους τρόπους, επισημαίνει η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Θέρμου, με αφορμή τη δια περιφοράς συζήτηση του θέματος του Κέντρου Υγείας Θέρμου στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Με αυτό τον τρόπο η παράταξη του κ. Κασόλα επικρίνει το Δήμαρχο Θέρμου Σπ. Κωνσταντάρα για το χειρισμό του θέματος στο δημοτικό συμβούλιο χρεώνοντάς του ότι υποσκέλισε τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου.

«Μετά την αίτηση οκτώ δημοτικών συμβούλων προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) που κατατέθηκε στις 29/10/2020, κι ενώ όφειλε ο Πρόεδρος μέσα σε έξι ημέρες να ορίσει και να πραγματοποιήσει την συνεδρίαση του Δ.Σ., ο κ. δήμαρχος υποσκελίζοντας τον Πρόεδρο του Δ.Σ. και παρακάμπτοντας τον Κανονισμό, μας αποστέλλει επιστολή, με την οποία μας καλεί να καταθέσουμε γραπτώς την πρότασή μας, προκειμένου αυτή να συμπεριληφθεί ως εισήγηση στο αναμενόμενο τακτικό Δ.Σ. Για μία ακόμη φορά ο δήμαρχος υποβαθμίζει τον Πρόεδρο του Δ.Σ. τον υποσκελίζει και του υποδεικνύει το πως πρέπει να ενεργήσει» αναφέρει χαρακτηριστικά η παράταξη του κ. Κασόλα στη μακροσκελή ανακοίνωσή της.

Μάλιστα προσθέτει ότι «στην εισήγησή του προς το Δ.Σ. ο δήμαρχος προβαίνει σ΄ένα ακόμη ατόπημα. Μέμφεται δημότη μας, επειδή αυτός αγανακτισμένος απ’ την υπερβολική καθυστέρηση των υπευθύνων στην παροχή των πρώτης ανάγκης βοηθειών προς την ασθενήσασα σύζυγό του, ανέφερε το περιστατικό στα media. Ο δήμαρχος μέμφεται επιπροσθέτως τον δημότη, επειδή στις προηγούμενες εκλογές ήταν τάχα υποψήφιος με άλλον συνδυασμό. Αν δηλαδή ο δημότης αυτός ήταν υποψήφιος με τον δικό του συνδυασμό, θα έχαιρε καλύτερης αντιμετώπισης;»

«Η αρρώστια κ. δήμαρχε» καταλήγει η παράταξη του κ. Κασόλα, «δεν εξετάζει συνδυασμούς, είναι πέρα και πάνω από μικροπολιτικές σκοπιμότητες. Κι ενώ η διοίκηση του Δήμου, παλινδρομεί μεταξύ της εγνωσμένης αναποτελεσματικότητάς της και των πανθομολογούμενων αδυναμιών της, καταφεύγει σε ανούσιες δηλώσεις και μέμφεται απροκλήτως την αντιπολίτευση, επειδή ….. ζήτησε την έκτακτη σύγκλιση του Δ.Σ. με ζωντανή συνεδρίαση».

Εφημερίδα Συνείδηση

Κορωνοϊός: Το παιδικό εμβόλιο ιλαράς-ερυθράς-παρωτίτιδας μειώνει την πιθανότητα σοβαρής λοίμωξης Covid

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr