ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΑντιπαράθεση Μαυρομμάτη – Λύτρα για την έκπτωση του εργολάβου στον Εύηνο

Αντιπαράθεση Μαυρομμάτη – Λύτρα για την έκπτωση του εργολάβου στον Εύηνο

Αντιπαράθεση Μαυρομμάτη – Λύτρα για την έκπτωση του εργολάβου στον Εύηνο

Λάδι στη… φωτιά έριξε ο αντιπιφερειάρχης Υποδομών Θ. Μαυρομμάτης με τα όσα είπε στην πρόσφατη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας, καθώς διέγειρε τα αντανακλαστικά του προκατόχου του Γ. Λύτρα.

«Τόλμησε κάποιος να κηρύξει έκπτωτο τον εργολάβο; Ήρθε το ποτάμι το χειμώνα και πήρε τα σαρζανέτ και τον κηρύξαμε έκπτωτο» είπε χαρακτηριστικά για την εργολαβία που «έτρεχε» από το 2018 στον Εύηνο, ωστόσο τον περασμένο Ιανουάριο ένα τμήμα του αντιπλημμυρικού έργου κατέρρευσε. Πρόσθεσε μάλιστα ο Θ. Μαυρομμάτης, απευθυνόμενος προς την πλευρά της παράταξης του Απ. Κατσιφάρας πως «καλό είναι να κουνάμε το δάκτυλο, αλλά να μην ξεχνάμε ότι περάσαμε από θέσεις ευθύνης».

Μάλιστα ο Θ. Μαυρομμάτης εκτίμησε ότι χάρις τις εργασίες της Περιφέρειας «για πρώτη φορά δεν καρδιοχτυπήσαμε να χαθούν οι γεωτρήσεις υδροδότησης, που υπάρχουν στην περιοχή του Τρικόρφου».

Ακολούθησαν έντονες αντιδράσεις τόσο από τον περιφερειακό σύμβουλο Γ. Λύτρα όσο και από τον επικεφαλής της παράταξης «Δυτική Ελλάδα Μπροστά» Κ. Σπηλιόπουλο. Μάλιστα ο Γ. Λύτρας απαντώντας σημείωσε ότι η εξέλιξη στην συγκεκριμένη εργολοβία δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετική, κάνοντας λόγο για προβληματική εργολαβία και υπενθυμίζοντας ότι η παράταξή του είχε προειδοποιήσει την νυν περιφερειακή αρχή να μην δώσει άλλη παράταση…

Πάντως ο Θ. Μαυρομμάτης τα έβαλε και με τον πρώην Περιφερειάρχη Απ. Κατσιφάρα, που νωρίτερα είχε επιχειρηματολογήσει για τα αντιπλημμυρικά έργα που παρέλαβε η νυν περιφερειακή αρχή. «Παραλάβαμε έργα με έκπτωση 78%, ωραία έργα…» είπε ο Θ. Μαυρομμάτης με εμφανή σκωπτική διάθεση.

Εφημερίδα “Συνείδηση”

“Ίσως πήρα ανθρώπους στον λαιμό μου”, δηλώνει 50χρονος αντιεμβολιαστής που νόσησε

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ