ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΠολιτικα ΝεαΑντιπαράθεση Γιώργου Βαρεμένου και Μπάμπη Παπαδημητρίου στον τηλεοπτικό αέρα για τις παρακολουθήσεις

Αντιπαράθεση Γιώργου Βαρεμένου και Μπάμπη Παπαδημητρίου στον τηλεοπτικό αέρα για τις παρακολουθήσεις

Αντιπαράθεση Γιώργου Βαρεμένου και Μπάμπη Παπαδημητρίου στον τηλεοπτικό αέρα για τις παρακολουθήσεις

Γιώργος Βαρεμένος και Μπάμπης Παπαδημητρίου διασταύρωσαν τα ξίφη τους για τις παρακολουθήσεις σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Δεν υπάρχει ένας από τους υπουργούς που παρακολουθούσε ο Κ. Μητσοτάκης, ένας επαναλαμβάνω, ας πούμε ο κ. Χατζηδάκης, που να δείξει ευθιξία, ευαισθησία, αξιοπρέπεια τέλος πάντων, και να ρωτήσει: «Γιατί με παρακολουθούσατε;» Τους κρατάει όλους ο Μητσοτάκης από τις παρακολουθήσεις και δεν τολμούν;».

Αυτό επεσήμανε ο Γιώργος Βαρεμένος στον Μπ. Παπαδημητρίου στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” της τηλεόρασης του “Αnt1”, και συνέχισε: «Αρκούσε μόνο η συγκλονιστική μαρτυρία του Τάσου Τέλλογλου για να αντιληφθεί κάποιος το καθεστώς ζόφου που έχει εγκαθιδρυθεί στην Ελλάδα. Εδώ όμως έχουμε την αποκάλυψη του “Βήματος” με ονόματα εκείνων που λειτουργούσαν το Predator μέσα στην ΕΥΠ. Θα απαντήσει ο κ. Μητσοτάκης στην Βουλή ή θα κρύβεται εσαεί;»

«Αυτό που γίνεται στην Ελλάδα είναι εκτροπή», σημείωσε ο Γ. Βαρεμένος και ρώτησε ρητορικά: «Γι’ αυτό ψηφίστηκε ο κ. Μητσοτάκης απ’ τον ελληνικό λαό; Για να εγκαθιδρύσει αυτό το τέρας του σκότους;»

Δείτε το video:

Μεσολόγγι: Συγκίνηση για την απώλεια της μεγάλης ευεργέτιδας Αννίκας Ράπεση – Ευαγγελάτου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ