ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΗ αντίδραση των χρηστών του διαδικτύου μεταφράστηκε θεσμικά από το Γ. Αποστολάκη

Η αντίδραση των χρηστών του διαδικτύου μεταφράστηκε θεσμικά από το Γ. Αποστολάκη

Η αντίδραση των χρηστών του διαδικτύου μεταφράστηκε θεσμικά από το Γ. Αποστολάκη

Τα προσβλητικά σχόλια του προέδρου του Επιμελητηρίου Λευκάδας Σωτήρη Σκιαδαρέση για τους γείτονες της Λευκάδας και τα σκουπίδια που αφήνουν επισκεπτόμενοι το νησί, προκάλεσαν την έντονη αντίδραση των χρηστών του διαδικτύου, που θύμισαν στο Λευκαδίτη επιχειρηματία, που η Λευκάδα αδυνατεί να διαχειριστεί μόνη της το πρόβλημα των απορριμμάτων και ζητά τη συνεργασία με τη Βόνιτσα είτε να στείλει τα σκουπίδια της στο εργοστάσιο της Ηπείρου.

Ο δήμαρχος Ακτίου – Βόνιτσας Γ. Αποστολάκης με το θεσμικό του ρόλο δεν μπήκε στη διαδικασία των χρηστών του διαδικτύου , ωστόσο τόνισε ότι «θα πρέπειάμεσα ο Δήμαρχος και το ΔημοτικόΣυμβούλιο του ΔήμουΛευκάδος να καταδικάσουν τη συμπεριφορά του κ. Σκιαδαρέση με τον πλέονεμφαντικότρόπο και μάλιστα στην επομένησυνεδρίαση του ΔημοτικούΣυμβουλίου του Δήμου».

Διόλου τυχαία αυτή αναφορά του Γ. Αποστολάκη, από τη στιγμή που εδώ και χρόνια ο Δήμος Λευκάδας έχει ζητήσει τη συνδρομή της Βόνιτσας για τη διαχείριση των απορριμμάτων του νησιού.  «Η έκφραση της συγγνώμης δεν αποτελείπάντοτε την «κολυμβήθρα του Σιλωάμ» για τους θεσμικούς φορείς» πρόσθεσε ακόμη  ο Γ. Αποστολάκης ζητώντας και από του Δ.Σ. του ΕπιμελητήριουΛευκάδας την καταδίκη των λεγομένων του Σ. Σκιαδαρέση.

Εφημερίδα Συνείδηση

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr