Αντιδράσεις για τις αναφορές Αλ. Τσίπρα: Εσωκομματική κριτική – Βολές από Π. Πολάκη, «ουδέν σχόλιο» από Ν. Παππά

Αντιδράσεις στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ έχει προκαλέσει η τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα στο συνέδριο της Καθημερινής, όπου αναφέρθηκε στη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντας πάντως «ατυχείς» τους…

6135141-scaled-1

Αντιδράσεις στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ έχει προκαλέσει η τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα στο συνέδριο της Καθημερινής, όπου αναφέρθηκε στη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντας πάντως «ατυχείς» τους χειρισμούς στις υποθέσεις της Novartis και των τηλεοπτικών αδειών. Την αρχή έκανε ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος σχολίασε την απουσία Τσίπρα από το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. Ακολούθησαν στελέχη όπως η Έλενα Ακρίτα και ο Χρήστος Σπίρτζης. «Ουδέν σχόλιο», από την πλευρά του Νίκου Παππά.

Π. Πολάκης: «Λάθος σύντροφε Αλέξη»

«Λάθος σύντροφε Αλέξη Τσίπρα! Ατυχές ήταν πως δεν ήρθες στο συνέδριο να τα πεις αυτά, αλλά πήγες στο συνέδριο της Καθημερινής» αντέδρασε ο Παύλος Πολάκης.

«Ατυχης ήταν η αυταπάτη μεγάλου τμήματος της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ πως η “Δικαιοσύνη θα έκανε τη δουλειά της”. Η Δικαιοσύνη που αρχειοθέτησε με «αδιευκρίνιστα ποσά» το Γεωργιάδη και τον Αβραμοπουλο,που έβγαλε βούλευμα αθώωσης του Λοβερδου παρά τα ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ στοιχεία,η Δικαιοσύνη που δεν έβαλε φυλακή το Λιγνάδη,η Δικαιοσύνη που ακόμα “κλώθει”για το Predator και τα Τεμπη,η Δικαιοσύνη που καταδίκασε το Νίκο Παππα γιατί ανάγκασε τους καναλάρχες να πληρώσουν!! (Μπορώ να πω κι άλλα αλλά όχι τωρα)» προσθέτει στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης και συνεχίζει:

«Ατυχής δεν ήταν ο διαγωνισμός για τα κανάλια του Νικου Παππα και του Λευτέρη Κρετσου, αλλά η πολιτικη επιλογή μετά την απόφαση του ΣΤΕ που ερριξε το διαγωνισμό να ΜΗΝ ΞΑΝΑΝΟΜΟΘΕΤΗΣΟΥΜΕ με αλλαγή κανονισμού της Βουλης,αλλαγή σύνθεσης του σώματος των προέδρων της Βουλης και επιλογή νέου ΕΣΡ που θα έκανε ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ!!

Έτσι θα αποδεικνύαμε πως θα πηγαίναμε μέχρι ΤΕΛΟΥΣ όπως κάναμε με τους εργολάβους στα νοσοκομεία που μας ερριξε τον πρώτο νόμο το ΣΤΕ αλλά ξανανομοθετησαμε και ΔΙΩΞΑΜΕ τους εργολάβους σε 77 νοσοκομεία ,κερδίζοντας και στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο !!» καταλήγει Παύλος Πολάκης.

Στην τοποθέτησή της στα κοινωνικά δίκτυα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα, σχολιάζοντας τα όσα είπε ο κ. Τσίπρας για τη διαχείριση της υπόθεσης τηλεοπτικών αδειών γράφει τα εξής: «Ατυχής η διαχείριση (μας) στις τηλεοπτικές άδειες και στην υπόθεση Novartis. Βάλαμε στο ίδιο τσουβάλι ανθρώπους που είχαν εμπλοκή με ανθρώπους που δεν είχαν καμία εμπλοκή”. Αλέξης Τσίπρας στη δημοσιογράφο Ξένια Κουναλάκη. όταν το ωωωτιείπε παίρνει επικές διαστάσεις….».

Σιγή από Νίκο Παππά

Κατά πολλούς η αιχμή για τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες στρεφόταν κυρίως στο πρόσωπο του Νίκου Παππά αρμόδιο υπουργό της περιόδου διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος δεν σχολίασε τις αναφορές του Αλέξη Τσίπρα. «Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο».

«Είναι πολύ θετικό πρώην πρωθυπουργοί και μάλιστα ο Αλέξης Τσίπρας, που είναι και ο φυσικός ηγέτης του χώρου μας, να τολμά να κάνει δημόσια την αυτοκριτική του. Κάτι που δεν έγινε στο Συνέδριό μας» τόνισε μιλώντας στο ΕΡΤNews ο Χρήστος Σπίρτζης, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Πηγή: ertnews.gr