Αντέδρασε ο Στάθης Σχίζας on camera: «Μη με ρωτήσεις, τελειώσαμε»

Ο Στάθης Σχίζας έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη. Ο γνωστός επιχειρηματίας μίλησε για τη συμμετοχή του στο J2US, για την…

sxizas183

Ο Στάθης Σχίζας έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη. Ο γνωστός επιχειρηματίας μίλησε για τη συμμετοχή του στο J2US, για την κόρη του, ενώ αντέδρασε με τις ερωτήσεις για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Στο J2US τραγουδάω και το διασκεδάζω, είναι τα μπουζούκια μου. Δε με ενόχλησαν τα σχόλια που ακούστηκαν για τη φωνή μου, ό,τι έχει ο καθένας. Μοιραζόμαστε το ίδιο καμαρίνι με τον Θανάση Πάτρα, τα έχουμε βρει και είμαστε χαλαροί. Υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ των παικτών. Εγώ δεν είμαι ανταγωνιστικός με κανέναν», είπε αρχικά ο Στάθης Σχίζας.

Όσον αφορά την κόρη του, ο Στάθης Σχίζας ανέφερε: «Η κόρη μου με παρακολουθεί, έχει έρθει να με δει με τις φίλες της. Έγινα ρεζίλι στην κόρη μου όταν ξέχασα τα λόγια μου όταν τραγουδούσα. Μου έκανε παρατήρηση γιατί δε διαβάζω, όπως εκείνη τα μαθήματά της. Ξέρει όλα όσα γράφονται για μένα, το καταλαβαίνω από όσα μου λέει. Είμαι προετοιμασμένος για το γεγονός ότι η κόρη μου θα κλάψει και θα στεναχωρηθεί από κάποιον. Δε θέλω να μου πειράξουν το παιδί, θα επιβλέπω σίγουρα με ποιον βγαίνει».

Ο Στάθης Σχίζας είπε στη συνέχεια: «Θέλω να κάνω οικογένεια και περισσότερα παιδιά, είναι ευλογία. Μεγάλωσα σε μια οικογένεια που κάθε Κυριακή τρώγαμε όλοι μαζί στο τραπέζι, είμαι περήφανος που κρατάω κάποιες παραδόσεις».

Κλείνοντας, ο Στάθης Σχίζας αντέδρασε με τις ερωτήσεις για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Προσπαθώ, αλλά δεν με αφήνεις. Να μη με ρωτήσεις, να μη με ρωτήσεις. Τα έχουμε πει όλα, την έχουμε βάλει την τελεία. Τελειώσαμε, πάμε παρακάτω. Πάμε παρακάτω!».

Πηγή: zappit.gr