ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΑντέδρασε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα και έκλεισε τη σύνδεση: “Δεν θέλω να ακούω τρέλες”

Αντέδρασε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα και έκλεισε τη σύνδεση: “Δεν θέλω να ακούω τρέλες”

Αντέδρασε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα και έκλεισε τη σύνδεση: “Δεν θέλω να ακούω τρέλες”

“Θα κλείσω την κουβέντα, δεν θέλω να το συνεχίσω” είπε εκνευρισμένη η Κατερίνα Καινούργιου.

Τη δυσαρέσκειά της έδειξε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της με τον Παναγιώτη Δαβίλλα, πρώην δημοτικό σύμβουλο Γαλατσίου, ο οποίος προχώρησε σε μία πρωτοφανή κίνηση, καθώς αποφάσισε να ρίξει μαύρη μπογιά σε πολύχρωμα σκαλιά της περιοχής γιατί είχαν τα χρώματα της «ανωμαλίας» όπως ισχυρίστηκε.

Μιλώντας σε τηλεφωνική σύνδεση με την εκπομπή του Alpha, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Γαλατσίου είπε πως: «Είναι προπαγάνδα που έβαλαν τα χρώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας. Ας έβαζαν πέντε χρώματα ή επτά. Όχι 6, είναι προπαγάνδα. Δεν υπάρχει ομοφοβία, υπάρχει αδιαφορία πολιτών» προκαλώντας τον εκνευρισμό της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία ξέσπασε τερματίζοντας την κλήση.

«Το σπίτι σας έβαψαν; Τι λέτε; Με ποιο δικαίωμα παίρνετε μαύρη μπογιά και βανδαλίζετε τους δρόμους; Θα κλείσω την κουβέντα, δεν θέλω να το συνεχίσω. Ευχαριστώ, γεια σας!» είπε με τον Παναγιώτη Δαβίλλα να αντιδρά λέγοντας: «Αν δεν θέλετε να ακούτε αλήθειες να μου το κλείσετε!».

«Δεν θέλω να ακούω τρέλες, εμμονές, ανυπόστατα πράγματα και φανταστικά. Θα τρελαθούμε τελείως!» απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου.

Πηγή: zappit.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ