ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΑνοίξαμε τα (ρώσικα) αντιαεροπορικά για όσο ακόμη θα τα έχουμε

Ανοίξαμε τα (ρώσικα) αντιαεροπορικά για όσο ακόμη θα τα έχουμε

Ανοίξαμε τα (ρώσικα) αντιαεροπορικά για όσο ακόμη θα τα έχουμε

Μετά το ρεκόρ  υπερπτήσεων τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών πάνω από τα ελληνικά νησιά της Δωδεκανήσου, τα αντιαεροπορικά συστήματα που βρίσκονται στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου βγήκαν από τα στρατόπεδα και αναπτύχθηκαν στις θέσεις που προβλέπεται από τα σχέδια.

Αν απαιτηθεί και εφ’ όσον η τουρκική προκλητικότητα επαναληφθεί με νέες υπερπτήσεις πάνω από κατοικημένα ελληνικά νησιά όπως η Ρόδος, η Σάμος, η Κως, η Λέρος, η Κάρπαθος και η Κάλυμνος, δεν θα πρέπει να αποκλείεται το ενδεχόμενο η ελληνική αντιαεροπορική άμυνα στα νησιά να εγκλωβίσει τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη.

Καλά κάναμε και τα ανοίξαμε τα αντιαεροπορικά! Ήταν το ελάχιστο, δηλαδή, πριν χαρακτηριστούμε, τουρκικό βιλαέτι… Παρεμπιπτόντως όμως, επειδή μερικά από αυτά τα συστήματα είναι ρωσικά, όπως οι ΤΟR-M 1, για πόσο καιρό θα τα έχουμε ακόμη; Η Ρωσία δεν πρόκειται να δώσει πλέον ανταλλακτικά ή αναβαθμίσεις στο λογισμικό τους, αφού μας θεωρεί εχθρική χώρα; Με τι θα τα αντικαταστήσουμε; Και πόσο θα μας κοστίσει; Θα βάλει μήπως το ΝΑΤΟ το χέρι στη τσέπη, για εμάς που είμαστε τα καλύτερα παιδιά της ευρωατλαντικής οικογένειας;

Εφημερίδα Συνείδηση

Πειραιάς: 66χρονος έπεσε στο λιμάνι κι ανασύρθηκε νεκρός από το λιμενικό

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr