Ανοίγει τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου η ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Αγρινίου - Ορκίζεται η νέα διευθύντρια της Μονάδας

Τη είδηση ότι από τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2023 θα επαναλειτουργήσει η ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Αγρινίου γνωστοποιεί ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης

nosokomeio agriniou

Τη είδηση ότι από τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2023 θα επαναλειτουργήσει η ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Αγρινίου γνωστοποιεί ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης που επικοινώνησε με το διοικητή της νοσηλευτικής μονάδας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση ο κ. Μιχάλης Σερασκέρης τον πληροφόρησε ότι προσέρχεται να ορκιστεί η νέα διευθύντρια της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας η οποία αποδέχθηκε το διορισμό της.

Με συνολικά τέσσερις γιατρούς που στελεχώνουν τη ΜΕΘ θα υπάρχει η δυνατότητα για λειτουργία έξι κλινών.

 

Η ανακοίνωση του γραφείου του Κώστα Καραγκούνη

Ο κ .Καραγκούνης επικοινώνησε σήμερα το πρωί με τον διοικητή του Νοσοκομείου Αγρίνιου κο Μιχάλη Σερασκέρη ζητώντας ενημέρωση για το πότε θα ανοίξει η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου .Ο κ.Σερασκέρης ενημέρωσε τον κο Καραγκούνη ότι το πρωί της Δευτέρας 2 Ιανουαρίου 2023 προσέρχεται να ορκιστεί η νέα Διευθύντρια της ΜΕΘ κ. Μιχαηλίδου Ευαγγελία, η οποία μόλις αποδέχθηκε το διορισμό της, με βάση προκήρυξη της 8ης Αυγούστου 2022.

Συνεπώς από Δευτέρα 2  Ιανουαρίου που η δύναμη των ιατρών της ΜΕΘ θα είναι εκ νέου τέσσερις ιατροί, η ΜΕΘ μπορεί να επαναλειτουργήσει πλήρως με έξι κλίνες. Περαιτέρω ο κος Σερασκέρης ενημέρωσε τον κο Καραγκούνη ότι η ΜΕΘ του Νοσοκομείου Αγρινίου διέκοψε προ διμήνου την λειτουργία της διότι από τους τέσσερις ιατρούς της δύναμής της αποχώρησαν δύο.

Μάλιστα ο κ.Σερασκέρης υπόμνησε το γεγονός ότι στο διάστημα αυτό, αποσπάστηκε ένας ιατρός από την Παθολογική Κλινική ο οποίος κατείχε ειδικότητα επείγουσας Ιατρικής και εστάλη στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου για εκ νέου ενημέρωση, η οποία ολοκληρώθηκε εντός του Δεκεμβρίου.

Δυτ.Ελλάδα – Πρυτανική αρχή: Προτεραιότητα για το νέο έτος και η Κτηνιατρική Σχολή με έδρα την Αιτωλοακαρνανία