ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑνοιχτό Θέατρο Αγρινίου: Με επιτυχία το θεατρικό δρώμενο Μονόλογοι ’21

Ανοιχτό Θέατρο Αγρινίου: Με επιτυχία το θεατρικό δρώμενο Μονόλογοι ’21

Ανοιχτό Θέατρο Αγρινίου: Με επιτυχία το θεατρικό δρώμενο Μονόλογοι ’21

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, το θεατρικό δρώμενο Μονόλογοι ’21, που ανέβασε το Ανοιχτό Θέατρο Αγρινίου, την Τετάρτη 8/12/21 στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου.

Ο θίασος αποτελείτο από ένα επιλεγμένο κράμα νέων και παλιών ηθοποιών, πλαισιωμένο με ζωντανή μουσική που απέδωσε τραγούδια του αγώνα και μάλιστα ένα ήταν σε στίχους του στρατηγού Γιάννη Μακρυγιάννη.

Οι θεατές ενθουσιάστηκαν ζώντας με τους ηθοποιούς, κορυφαίες στιγμές της ζωής και της δράσης των Μακρυγιάννη, Κολοκοτρώνη και Πολυζωίδη και δικαίως στο τέλος χειροκρότησαν θερμά τους συντελεστές.

Έλαβαν μέρος οι ηθοποιοί: Αριστοτέλης Χατζηδέλιος (Μακρυγιάννης), Βαγγέλης Ζωγράφος (Κολοκοτρώνης), Κώστας Γεννάτος (Πολυζωίδης), Ευάγγελος Γατσέλης (αφηγητής) και οι μουσικοί: Πέννυ Γεωργοπούλου (σαντούρι), Μάριος Μπακάλης (κλαρίνο), Παναγιώτης Μήτσος (λαούτο).

Παραδοσιακά τραγούδια ερμήνευσαν με τις υπέροχες φωνές τους, οΣωτήρης Γκεβετζές και ο Χρήστος Τσέλιος,  ενώ η επιλογή κειμένων και η σκηνοθεσία ήταν του Λαζάρου Τσόλκα.

Το έργο είχε αναφορά στα 200 χρόνια από την Επανάσταση αλλά τα θέματα που διαπραγματεύεται είναι πάντα επίκαιρα για τους αγώνες των Ελλήνων και γι’αυτό θα επαναληφθεί την Άνοιξη του ’22, κυρίως για μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων της περιοχής.

Οι διευθυντές σχολείων μπορούν να συμπληρώσουν την ειδική φόρμα

ενδιαφέροντος, στην ιστοσελίδα: www.opentheater.gr

Σήμερα 15 Δεκεμβρίου τιμάται ο Άγιος Ελευθέριος

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr