Άννα Ζηρδέλη: “Μου κάνει εντύπωση που υπήρχε πλάνο από ένα άλλο “ζευγάρι” που φιλιόταν”

“Δεν σου κάνει εντύπωση ότι στα μαγαζιά που βγαίνουν αυτά τα νέα (ζευγάρια;) και φαίνονται φιλιά και υπάρχουν εκεί δίπλα καινούρια ζευγάρια και δεν παίρνει…

zirdeli1703

“Δεν σου κάνει εντύπωση ότι στα μαγαζιά που βγαίνουν αυτά τα νέα (ζευγάρια;) και φαίνονται φιλιά και υπάρχουν εκεί δίπλα καινούρια ζευγάρια και δεν παίρνει ένας φακός τα καινούρια ζευγάρια;” αναρωτήθηκε η Άννα Ζηρδέλη.

Η Άννα Ζηρδέλη παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Γεια σου και στον Ισίδωρο Φίκαρη. Η δημοσιογράφος μίλησε για την προσωπική της ζωή και άφησε αιχμές για όσους επιλέγουν να βγάλουν προς τα έξω φωτογραφίες με σκοπό να δείξουν πως είναι ζευγάρι.

«Δεν σου κάνει εντύπωση ότι στα μαγαζιά που βγαίνουν αυτά τα νέα (ζευγάρια;) και φαίνονται φιλιά και υπάρχουν εκεί δίπλα καινούρια ζευγάρια και δεν παίρνει ένας φακός τα καινούρια ζευγάρια; Προχθές είπα στην εκπομπή ότι υπάρχει ένα νέο ζευγάρι και ένας νέος έρωτας στη ζωή της Μαριάντας Πιερίδη. Δίνοντας αυτό το ρεπορτάζ είπα ότι αυτό το νέο ζευγάρι βρέθηκε σε ένα μαγαζί και δεν είχε κάποιος πλάνο» σημείωσε η Άννα Ζηρδέλη.

«Και είχε πλάνο από ένα άλλο «ζευγάρι» που φιλιόταν. Δεν σου κάνει εσένα εντύπωση; Εμένα θα μου έκανε. Επειδή δεν κρύβομαι, αν αισθανθώ ότι θέλω να φιλήσω κάποιον και μέρα μεσημέρι θα τον φιλήσω. Τη σχέση μου, δεν μοιράζω τα φιλιά μου δεξιά κι αριστερά» κατέληξε η Άννα Ζηερδέλη.

Πηγή: zappit.gr