ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιο«Ανοίγει νέους δρόμους η Νέα ΚΑΠ»

«Ανοίγει νέους δρόμους η Νέα ΚΑΠ»

Ο νέος Αναπληρωτής Πρόεδρος Θωμάς Κουτσουπιάς στην εφημερίδα «Σ»

«Ανοίγει νέους δρόμους η Νέα ΚΑΠ»

ΚΑΠ και Ομάδες Παραγωγών οι προτεραιότητες της ΠΑΣΕΓΕΣ

 

Την υλοποίηση της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής 2015-2020 αλλά και την στήριξη των Ομάδων Παραγωγών έθεσε ως τους άμεσους στόχους της ΠΑΣΕΓΕΣ ο νέος Αναπληρωτής Πρόεδρος της Συνομοσπονδίας και Πρόεδρος της Ένωσης Αγρινίου, Θωμάς Κουτσουπιάς, ο οποίος ανέλαβε μόλις προχθές τα καθήκοντά του. Μιλώντας στην εφημερίδα «Σ» ο κ. Κουτσουπιάς θέλησε να ευχαριστήσει όσους τον στήριξαν στην εκλογή του στη νέα του θέση, ενώ τόνισε επιπλέον την ανάγκη εκπαίδευσης των υπαλλήλων αλλά και των στελεχών των αγροτικών συνεταιρισμών, ώστε αυτοί να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες των αγροτών όλης της χώρας.

 

Συγκεκριμένα, ο κ. Κουτσουπιάς δήλωσε τα εξής:

«Ως Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ έχω την ανάγκη να ευχαριστήσω τους αντιπροσώπους και τους ψηφοφόρους από όλους τους συνεταιρισμούς αλλά και το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΣΕΓΕΣ που μου έδωσε την συγκεκριμένη θέση. Από αυτή τη θέση ευθύνης θα κάνω ότι μπορώ για να ανταπεξέλθω στις ανάγκες των αγροτών.

Αυτή την περίοδο ξεκινά η νέα ΚΑΠ, η οποία έχει πολλά καινούρια πράγματα. Εμείς πρέπει να υλοποιήσουμε την αναθεώρησή της, που είναι ένα σημαντικό γεγονός για τους αγρότες. Επιπλέον έχουμε κι άλλα ζητήματα μπροστά μας, όπως είναι οι ομάδες παραγωγών, οι οποίες θα λάβουν πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις από αυτές που υπάρχουν σήμερα και θα έχουν πολύ μεγάλη σημασία για τους παραγωγούς. Χρειάζεται μεγάλη οργάνωση και πρέπει να είμαστε εκεί.

Επίσης ένας κλάδος ο οποίος θα πρέπει να παρακολουθήσουμε, και ως ΠΑΣΕΓΕΣ τον έχουμε ξεχάσει εδώ και χρόνια είναι η εκπαίδευση των συνεταιριστικών υπαλλήλων και των στελεχών των συνεταιρισμών. Έτσι θα καταφέρει το συνεταιριστικό κίνημα να ξαναπάρει πάλι την αίγλη του αλλά και την ουσία που χρειάζεται.

Θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο καλά Χριστούγεννα, καλές γιορτές και ευτυχισμένο το νέο έτος».

 

Κώστας Καρακώστας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr