ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΑνοιχτή επιστολή Μαυράκη

Ανοιχτή επιστολή Μαυράκη

Ο πρόεδρος του Ομήρου, Ηλίας Μαυράκης,  σύμφωνα με πληροφορίες ίσως να μην  συνεχίσει από κάποιο πόστο και ειδικά αυτό του προέδρου, θα είναι όμως  σίγουρα στους συντελεστές και για τη συνέχεια. Με ανοικτή του επιστολή κάνει απολογισμό και «προλογίζει» πιο δυναμικό μέλλον για την ομάδα του Νεοχωρίου:

«Η φετινή σεζόν τελείωσε και ήρθε η ώρα να κάνουμε και επίσημα τον απολογισμό μας! Αισθάνομαι την ανάγκη όμως να πω πρώτα δυο λόγια για την εξέλιξη του Συλλόγου  μας τα τελευταία 9 χρόνια αφού είχα την τύχη να είμαι πρόεδρός του  για  5 σεζόν ( 2005-2008 και 2012-2014).
Ο Σύλλογός  μας το 2005 βάσει της προκήρυξης θα αγωνιζόταν στη Γ’ κατηγορία ΕΠΣΝΑ  και ήταν ένα βήμα πριν το πρωτοδικείο. Τότε με πρωτοβουλία του Γιώργου  Ζήκου δημιουργήθηκε μια νέα και άπειρη διοίκηση που τα επόμενα χρόνια κατάφερε με τις προσπάθειές της να κατακτήσει         2 Πρωταθλήματα Α’ κατηγορίας ΕΠΣΝΑ , 1 Πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας ΕΠΣΝΑ και 1 Σούπερ Κάπ ( το πρώτο της ιστορίας του νεοσύστατου θεσμού)!
Επίσης κατάφερε να αγωνιστεί για μια χρόνια(2010-2011) στην Δ’ Εθνική , να διεκδικήσει στην διαδικασία των μπαράζ ένα ακόμα Πρωτάθλημα              Α’ κατηγορίας , να διεκδικήσει σε αγώνες μπαράζ την ιστορική άνοδο και πάλι στην Γ’ Εθνική Ερασιτεχνική Κατηγορία! Επίσης με τις πρωτοβουλίες και την επιτυχία  της διοίκησης με πρόεδρο τον Γιάννη  Κουρκουμέλη , κατάφερε να πιέσει το Δήμο ώστε  να κατασκευαστεί επιτέλους χλοοτάπητας και επέκταση στις κερκίδες, απολαμβάνοντας μέχρι και σήμερα, την αγαπημένη μας ομάδα σε ένα γήπεδο «παλατάκι»!
Ακόμα οργανώθηκε για πρώτη φορά με σωστό τρόπο Ακαδημία Ποδοσφαίρου με νέα άτομα και επικεφαλή τον υπεύθυνο Ακαδημιών του Συλλόγου Κότσαλο Νίκο  η οποία είναι στελεχωμένη με επιστημονικό και ιατρικό προσωπικό και αποτελείτε από 5 αγωνιστικά  τμήματα με βάση την ηλικία ,αριθμεί δε συνολικά  100 νεαρούς αθλητές που θα αποτελέσουν τη βάση για την  ανδρική  ομάδα!
Η ομάδα απέκτησε νέους φιλάθλους , γυναίκες φιλάθλους στο γήπεδο καθώς και μικρά παιδιά κάνοντας πράξη το να φέρουμε την οικογένεια στο γήπεδο. Η κερκίδα μας πλέον είναι από τις πιο πολιτισμένες , γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από τις φιλοξενούμενες ομάδες ,τους διαιτητές και την ΕΠΣΝΑ ,αφού έχουμε δεχτεί συγχαρητήρια από όλους!
Όλα αυτά και πολλά άλλα που δεν μπορούμε να αναλύσουμε σε λίγες γραμμές έχουν συντελεστεί στο Σύλλογο τα τελευταία χρόνια.
Πρέπει όμως να κάνουμε και ειδική αναφορά σε κάποιες περιόδους   όπως η σεζόν που ο Όμηρος αγωνίστηκε  στη Δ΄ Εθνική κατηγορία έπειτα από 17 χρόνια και παρόλο που η διοίκηση αποτελούνταν μόνο από 2 άτομα τους Σερακιώτη Δημήτρη και Λύτρα Κώστα , κατάφερε να τελειώσει τη σεζόν με αξιοπρέπεια αγγίζοντας το ακατόρθωτο!
Ακόμα η σεζόν με πρόεδρο τον Τσάμη Μάριο που αφού ανέλαβε προσωπικά  να πληρώσει ένα υπέρογκο ποσό-οφειλή στην ΕΠΟ από πρόστιμα προηγούμενων ετών αποσοβώντας  τον κίνδυνο να μην κατέβει η ομάδα στο πρωτάθλημα ,δημιούργησε και ομάδα η οποία έκανε πρωταθλητισμό!
Όλα τα παραπάνω  δεν είναι εύκολο να τα κάνουν πολλές ομάδες και σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα!!! Έτσι λοιπόν, βήμα-βήμα, ο Όμηρος της νέας χρόνιας θα παλέψει και πάλι για μεγαλύτερες επιτυχίες !
Πιο ενισχυμένος!!! Πιο σοφός!!! Πιο έμπειρος!!! Με συμπαραστάτη τους φιλάθλους του να δημιουργήσει Καλύτερη Ομάδα και Καλύτερη Διοίκηση!!! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ!!!».

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr