ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑνοιχτά τα ΚΕΠ και το Δημαρχείο το Σαββατοκύριακο

Ανοιχτά τα ΚΕΠ και το Δημαρχείο το Σαββατοκύριακο

Ανοιχτά τα ΚΕΠ και το Δημαρχείο το Σαββατοκύριακο

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 | ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Ανοιχτά τα ΚΕΠ και το Δημαρχείο το Σαββατοκύριακο

Ν. Καζαντζής: «Εμείς θα ήμαστε εδώ από την αρχή, μέχρι και το πέρας των εκλογών»

 

Έχουμε μπει πλέον στην τελική ευθεία των εκλογών και αρκετοί είναι οι πολίτες που ανησυχούν, καθώς με τις ανακατατάξεις και τη μείωση των εκλογικών τμημάτων έπειτα από την τελευταία απογραφή και το «ξεσκαρτάρισμα» στους εκλογικούς καταλόγους, δεν θα γνωρίζουν που ψηφίζουν μέχρι την τελευταία στιγμή.

Η εφημερίδα «Σ» επικοινώνησε με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Νίκο Καζαντζή, ο οποίος αναφέρθηκε στο πως μπορούν να εξυπηρετηθούν οι πολίτες το Σαββατοκύριακο, σχετικά με τις εκλογές: «Τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών θα παραμείνουν ανοιχτά και θα κάνουν τις συνήθεις εργασίες τους, δηλαδή θα δίνουν πιστοποιητικά στους πολίτες που τα χρειάζονται. 

Θα είναι ανοιχτά το Σάββατο από 08:00 το πρωί μέχρι 20:00 το βράδυ και την Κυριακή των εκλογών από 08:00 το πρωί μέχρι 18:30 το απόγευμα. Οι πολίτες μπορούν επίσης να επικοινωνήσουν με τις αρμόδιες υπηρεσίες τηλεφωνικά για να εξυπηρετηθούν στα τηλέφωνα 26413 – 60231 έως και 60237. Επίσης υπάρχει και το 26413 – 60215, που αφορά κυρίως θέματα δικαστικών αντιπροσώπων.

Σχετικά με το εκλογικό τμήμα των ετεροδημοτών που κατοικούν στην Αιτωλοακαρνανία και όπως είχε γράψει σε παλιότερη έκδοση η εφημερίδα «Σ», ο κ. Καζαντζής ανέφερε: «Το εκλογικό τμήμα ετεροδημοτών στην Αιτωλοακαρνανία είναι το 1ο Γενικό Λύκειο Μεσολογγίου, που βρίσκεται στο λιμάνι της πόλης στην οδό Κύπρου 86».

Τέλος ο κ. Καζαντζής αναφέρθηκε σχετικά με το τι θα πρέπει να γνωρίζουν αυτό το Σαββατοκύριακο οι ψηφοφόροι στο Αγρίνιο, αλλά και πως θα ξέρουν που ψηφίζουν σε αυτές τις εκλογές: «Θα πρέπει να γνωρίζουν πως ότι και αν χρειαστούν και αφορά το ακριβές τμήμα στο οποίο ψηφίζουν, ο δήμος θα είναι ανοικτός τις ίδιες ώρες που θα είναι ανοιχτά και τα ΚΕΠ για να τους εξυπηρετήσει. Θα είναι ανοιχτοί εδώ οι υπολογιστές απ’ τους οποίους μπορούν να πληροφορηθούν δίνοντας τα στοιχεία τους για το που ψηφίζουν και φυσικά μπορούν να αντλούν πληροφορίες και από τα παραπάνω τηλέφωνα. Εμείς θα ήμαστε εδώ από την αρχή, μέχρι και το πέρας των εκλογών».

Μπάμπης Τσιρώνης

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr