ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΚοινωνικα ΝεαΑνεξέλεγκτη εναπόθεση απορριμμάτων κοντά στην Τριχωνίδα – Έκκληση από τον Πρόεδρο του Παναιτωλίου (εικόνες)

Ανεξέλεγκτη εναπόθεση απορριμμάτων κοντά στην Τριχωνίδα – Έκκληση από τον Πρόεδρο του Παναιτωλίου (εικόνες)

Ανεξέλεγκτη εναπόθεση απορριμμάτων κοντά στην Τριχωνίδα – Έκκληση από τον Πρόεδρο του Παναιτωλίου (εικόνες)

Ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Παναιτωλίου Ανδρέας Γκορόγιας με ανάρτησή του στα social media απευθύνει έκκληση να μην πετούν σκουπίδια και μπάζα οπουδήποτε στο φυσικό περιβάλλον. Μέσα από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει ο κ. Γκορόγιας αποτυπώνεται η κατάσταση, ενώ παράλληλα απευθύνει κάλεσμα στον Δήμο Αγρινίου ώστε να μεριμνήσει άμεσα και σε συνεργασία με την κοινότητα Παναιτωλίου για να απομακρυνθούν τα σκουπίδια και τα μπάζα.

Συγκεκριμένα η έκκληση του κ. Γκορόγια έχει ως εξής:

“Αυτή η παράνομη χωματερή βρίσκεται στην κεντρική αρδευτική διώρυγα του Παναιτωλίου, κοντά στη λίμνη Τριχωνίδα. Απευθύνουμε έκκληση προς όλους τους συντοπίτες μας να μην πετούν σκουπίδια και μπάζα στο συγκεκριμένο σημείο αλλά και οπουδήποτε αλλού στο φυσικό περιβάλλον. Λειτουργώντας με αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο δημιουργούνται παράνομες χωματερές που ημέρα με την ημέρα μεγαλώνουν. Οι εικόνες αυτές δεν τιμούν κανέναν μας.

Επίσης καλούμε τον Δήμο Αγρινίου να μεριμνήσει άμεσα και σε συνεργασία με την κοινότητα Παναιτωλίου να έρθουν τα κατάλληλα μηχανήματα και προσωπικό, για να καθαριστεί το σημείο πριν η κατάσταση χειροτερεύσει”.

Ανεξέλεγκτη εναπόθεση απορριμμάτων κοντά στην Τριχωνίδα - Έκκληση από τον Πρόεδρο του Παναιτωλίου (εικόνες)

Γ. Παπαναστασίου για αδελφούς Σταμούλη: Το μέλλον τους ανήκει, σήκωσαν το Αγρίνιο ψηλά

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ