ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑστυνομικα ΝεαΑνεξέλεγκτη η δράση συμμοριών στο αμαξοστάσιο του Δήμου Αγρινίου – “Χτυπούν” για μπαταρίες και πετρέλαιο

Ανεξέλεγκτη η δράση συμμοριών στο αμαξοστάσιο του Δήμου Αγρινίου – “Χτυπούν” για μπαταρίες και πετρέλαιο

Ανεξέλεγκτη η δράση συμμοριών στο αμαξοστάσιο του Δήμου Αγρινίου – “Χτυπούν” για μπαταρίες και πετρέλαιο

Δύο μπαταρίες υψηλού κόστους από απορριμματοφόρο και πετρέλαιο από ένα ακόμα όχημα, έκλεψαν άγνωστοι δράστες που παραβίασαν την περίφραξη και μπήκαν στο αμαξοστάσιο του Δήμου Αγρινίου, στην περιοχή κοντά στο κοιμητήριο της πόλης.

Το φαινόμενο είναι εξαιρετικά συχνό και εκτός από την οικονομική ζημιά δημιουργεί και λειτουργικά προβλήματα. Όπως ανέφερε ο Θύμιος Κομματάς, προϊστάμενος του Τμήματος Αποκομιδής, επειδή το αμαξοστάσιο βρίσκεται σε απομακρυσμένο σημείο και καλύπτει μεγάλη  έκταση, δίνεται η δυνατότητα στους κακοποιούς να δρουν χωρίς να πτοούνται από το συναγερμό και τις κάμερες παρακολούθησης που λειτουργούν.

Δεδομένου ότι τα συστήματα ασφαλείας δεν μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σε ολόκληρο το χώρο, ο κ. Κομματάς σημείωσε ότι θα πρέπει να δοθεί έμφαση στη φύλαξη προκειμένου να μη συνεχιστεί η δράση των “ελαφροχέρηδων” που λυμαίνονται τη δημόσια περιουσία.

Το απορριμματοφόρο από το οποίο “ξηλώθηκαν” οι μπαταρίες:

 

Με νέο ωράριο λειτουργούν από χθες τα εμπορικά καταστήματα στο Αγρίνιο

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ