ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑμφιλοχιαΑνενεργός εδώ και καιρό ο μετεωρολογικός σταθμός στην Αμφιλοχία

Ανενεργός εδώ και καιρό ο μετεωρολογικός σταθμός στην Αμφιλοχία

Ανενεργός εδώ και καιρό ο μετεωρολογικός σταθμός στην Αμφιλοχία

«Έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες και περιμένουμε» η απάντηση από τον δήμο

Ανενεργός βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό ο μετεωρολογικός σταθμός στην Αμφιλοχία που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού στην περιοχή Αγίου Γεωργίου.

Τ​ο karvasaras.gr μετά από μήνυμα που απέστειλε αναγνώστης επικοινώνησε με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών. Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ, η μετάδοση δεδομένων του μετεωρολογικού σταθμού της Αμφιλοχίας έχει διακοπεί λόγω δυσλειτουργίας στη γραμμή του ίντερνετ. Μάλιστα το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών έχει λάβει διαβεβαιώσεις ότι προχωρούν οι διαδικασίες για αποκατάσταση της βλάβης.

Ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αμφιλοχίας, Γιώργος Λιάπης, μετά από επικοινωνία που είχε μαζί του το karvasaras.gr ανέφερε ότι πρόκειται για πρόβλημα που έχει προκύψει στα πιάτα που μεταφέρουν το σήμα του ίντερνετ στον μετεωρολογικό σταθμό και έχουν γίνει ήδη όλες οι απαραίτητες ενέργειες αποκατάστασης της βλάβης από τον Δήμο Αμφιλοχίας.

Μάλιστα όπως τόνισε, τις προσεχείς ημέρες αναμένεται η παραλαβή του εξοπλισμού που παράγγειλε ο δήμος για την αντικατάσταση των πιάτων και την ορθή επαναλειτουργία του μετεωρολογικού σταθμού.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr