ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα Νεα«Άνεμος» σταθερότητας στον Όμηρο

«Άνεμος» σταθερότητας στον Όμηρο

Ως γνωστόν ο Όμηρος Νεοχωρίου είναι η μόνη ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας πουέχει ακόμα επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, ανεξαρτήτως αν έχασε τις πιθανότητες για άνοδο στη Γ΄Εθνική.

Παρά την απογοήτευση τα τελευταία 24ωρα οι διοικούντες την ομάδα και ειδικότερα ο πρόεδρος Ηλίας Μαυράκης (φωτο) ενεργούν ώστε ο Σύλλογος να συνεχίσει στην ίδια και μεγαλύτερη δυναμική.
Έχει γίνει «άνοιγμα» σε καινούρια πρόσωπα, φαίνεται να υπάρχει ανταπόκριση και ανεξαρτήτως αν θα ηγείται ο Ηλίας Μαυράκης του Δ.Σ. κατά τα φαινόμενα η ομάδα θα βάλει ψηλά τον πήχη και την επόμενη σαιζόν. Στο Νεοχώρι συζητείται στα πλαίσια της ομάδας ένας σχεδιασμός που να προσβλέπει σε νέα προσπάθεια ανόδου, η οποία φυσικά προϋποθέτει το πρωτάθλημα Αιτωλοακαρανίας, με αντιπάλους όπως ο Ναυπακτιακός, πιθανόν η ΑΕΜ, ο πάντα δυναμικός Άρης Αιτωλικού και η ανερχόμενη δύναμη Φλόγα Παλαιομάνινας.
Βέβαια στο προσκήνιο βρίσκεται το σημαντικό – από πλευράς γοήτρου – ματς με την Αναγέννηση Άρτας στο Νεοχώρι, την Κυριακή το απόγευμα (17:00). Ο Όμηρος   θα επιδιώξει να αποδείξει και στην πράξη την ανωτερότητά του  έναντι της ομάδας που πιθανότατα θα πάρει την άνοδο. Βασικό μέλημα του Δημήτρη Θεοδοσίου είναι να απεγκλωβήσει τους παίκτες του από το στρες των μέχρι τώρα αποτελεσμάτων και την «κατάρα» της αδυναμίας στο σκοράρισμα.
Η προσέλευση φιλάθλων αναμένεται μαζική παρά την έλλειψη βαθμολογικού ενδιαφέροντος για την ομάδα του Νεοχωρίου, αλλά και οι φιλοξενούμενοι σχεδιάζουν την δική τους παρουσία φιλάθλων. Άρα προδιαγράφεται ένα όμορφο και ξεχωριστό ποδοσφαιρικό απόγευμα με το τέλος της σαιζόν, αν και ο Όμηρος θα παίξει στην έδρα του ένα ακόμα ματς κόντρα στο Καναλάκι την προσεχή Τετάρτη.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr