ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΕυσυνείδηταΜε Ανδρουλάκη ο Κωνσταντόπουλος

Με Ανδρουλάκη ο Κωνσταντόπουλος

Με Ανδρουλάκη ο Κωνσταντόπουλος

Σε πόλεμο φθοράς πλέον οι εσωκομματικές του ΠΑΣΟΚ. Με Ανδρουλάκη ο Κωνσταντόπουλος

Την απόφαση του Ανδρέα Λοβέρδου να στηρίξει στο β γύρο των εσωκομματικών εκλογών το Νίκο Ανδρουλάκη θα ακολουθήσει -ως φαίνεται- η πλειονότητα των στελεχών που την πρώτη Κυριακή ήταν στο πλευρό του Ανδρέα Λοβέρδου.

Μεταξύ αυτών περιλαμβάνεται – όπως ήταν αναμενόμενο- και ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του κόμματος Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, ο οποίος φαίνεται πως συμφωνεί απόλυτα με την επιλογή του Ανδρέα Λοβέρδου για στήριξη στον ευρωβουλευτή του κόμματος.

Ωστόσο είναι προφανές ότι τις τελευταίες ημέρες έχει αλλάξει το κλίμα και έχει δημιουργηθεί ένα σκηνικό πόλωσης στις τάξεις του ΠΑΣΟΚ και ένας πόλεμος φθοράς μεταξύ των διεκδικητών της προεδρίας του κόμματος Ανδρουλάκη και Παπανδρέου.

Αυτός που σήκωσε πρώτος το… γάντι ήταν ο Γιώργος Παπανδρέου καθότι θα πρέπει να κάνει κάτι παραπάνω, προκειμένου να καλύψει τη διαφορά των 10 περίπου μονάδων που υπολείπεται από τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Πριν την πρώτη Κυριακή των εκλογών το κλίμα ήταν εξαιρετικά πολιτισμένο μεταξύ των διεκδικητών της προεδρίας, όπου υπήρχαν αντιπαραθέσεις επιχειρημάτων, ιδεών και προτάσεων.

Αυτή την εβδομάδα φαίνεται ότι προκύπτει λίγο «αλατοπίπερο» σε αυτή τη μάλλον γλυκανάλατη σούπα του υπέρμετρου πολιτικού πολιτισμού.

Εξάλλου, μιας και όλοι πιστεύουν ότι θα πρέπει να επιστρέψουν στις ρίζες του κόμματος, ας μην ξεχνάμε ότι το ΠΑΣΟΚ στις καλές εποχές φημίζονταν για τα…  συντροφικά μαχαιρώματα.

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Αγρίνιο: Το παγοδρόμιο μας περιμένει!

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ