Ανδρέας Μικρούτσικος: “Η Κατερίνα Καινούργιου έχει έναν μαγικό τρόπο να μου σπάει τα νεύρα”

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του MEGA, «Χαμογέλα και πάλι» και την δημοσιογράφο Μαρία Κοκολάκη το πρωινό του Σαββάτου. Μέσα σε όλα, ο…

mikroutsikos131

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του MEGA, «Χαμογέλα και πάλι» και την δημοσιογράφο Μαρία Κοκολάκη το πρωινό του Σαββάτου. Μέσα σε όλα, ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε τόσο για τη συνεργασία με την Κατερίνα Καινούργιου στην πρωινή ζώνη του Alpha όσο και την πρόσφατη on air διαμάχη με την κόρη του Γιάννη Γκιωνάκη, Πωλίνα.

Ειδικότερα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η Κατερίνα Καινούργιου είναι η γυναίκα που κάνει την εκπομπή στην οποία συμμετέχω και εργάζομαι. Είναι ικανή και έχει έναν μαγικό τρόπο να μου σπάει και τα νεύρα για να της σπάω τα νεύρα. Είναι απλό, γλυκό, τρυφερό και υπαρκτό».

«25 και βάλε χρόνια στην ελληνική τηλεόραση έχω κάνει όλα τα είδη εκπομπών με όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης και κατά τη γνώμη μου, μιλώντας σαν τηλεθεατής και όχι κρίνοντας τον εαυτό μου, με πολύ μεγάλη επιτυχία και σωστό τρόπο. Μερικές φορές και με υπερβολή. Οπότε τι να περιμένω; Είναι σαν να μου λες; Θα κάνετε καριέρα στην τηλεόραση; Ναι, θα κάνω τα επόμενα χρόνια που έρχονται καριέρα στην τηλεόραση».

«Η Πωλίνα Γκιωνάκη πίστεψε ότι αυτά που είπα, αφορούσαν τον πατέρα της. Εγώ όμως στο όνομα του πατρός της δεν αναφέρθηκα. Άρα, λοιπόν, αν αυτή πιστεύει ότι αυτό εννοούσα δικαίωμα της. Είναι αυτό που λέμε ότι λέω κάτι, το οποίο είναι σωστό και ο έχων μύγα μυγιάζεται» τόνισε ακόμα ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου στο Μεγάλο Κανάλι.

Πηγή: zappit.gr