ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΑνδρέας Μικρούτσικος: “Έχω ζήσει την καταστροφή σε όλο το μεγαλείο της, από το ζενίθ στο ναδίρ”

Ανδρέας Μικρούτσικος: “Έχω ζήσει την καταστροφή σε όλο το μεγαλείο της, από το ζενίθ στο ναδίρ”

Ανδρέας Μικρούτσικος: “Έχω ζήσει την καταστροφή σε όλο το μεγαλείο της, από το ζενίθ στο ναδίρ”

Στις δύσκολες στιγμές που βίωσε με την οικονομική του καταστροφή αναφέρθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, το πρωινό της Παρασκευής, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha. Αφορμή για την αναφορά αυτή στάθηκε η συνέντευξη που έδωσε ο παρουσιαστής στην ιατρική εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη μιλήσαμε για την ψυχική υγεία και τις διάφορες καταστροφές που παθαίνεις, κυρίως οικονομικές, ως προς το πόσο επηρεάζουν τον καθένα μας. Εάν δηλαδή παθαίνεις κατάθλιψη και γενικότερα τι μπορεί να πάθεις».

«Επειδή το έχω ζήσει το θέμα αυτό σε όλο του το μεγαλείο, από το ζενίθ στο ναδίρ, πιστεύω ότι μόνο κατάθλιψη δεν έπαθα. Δηλαδή για όποιον με επισκεπτόταν τότε θα έβλεπε ότι ήμουν χαρούμενα Χριστούγεννα αλλά είχα κλειστεί λίγο μετά γιατί όποιον κι αν συναντούσα με ρώταγε για αυτό. Οπότε ήθελα να το αποφύγω».

«Το σπίτι μου ήταν γεμάτο. Γεμάτο όχι από συμπαραστάτες αλλά από ανθρώπους που έρχονταν για να δούμε μπάσκετ, να δούμε ποδόσφαιρο, να κάνουμε πλάκα και να μαγειρέψω ένα φαγητό. Όταν όμως σε μια φίλη, που συνάντησα, της είπα την ιστορία και έκλαιγε στο τέλος, αποφάσισα να κλειστώ λίγο περισσότερο. Την Ελένη την γνώρισα καθ’ οδόν αυτής της ιστορίας. Την ήξερα μεν από την Μύλο αλλά δεν είχαμε συναντηθεί» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην καθημερινή εκπομπή του Alpha.

Πηγή: zappit.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ