ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΑνδρέας Λοβέρδος στο “Δυτικά Fm”: Καλοδεχούμενοι και ας με καταψηφίσουν!

Ανδρέας Λοβέρδος στο “Δυτικά Fm”: Καλοδεχούμενοι και ας με καταψηφίσουν!

Ανδρέας Λοβέρδος στο “Δυτικά Fm”: Καλοδεχούμενοι και ας με καταψηφίσουν!

Στο “Δυτικά Fm 92,8” μίλησε ο Ανδρέας Λοβέρδος σημειώνοντας, μεταξύ άλλων, ότι είναι καλοδεχούμενοι όλοι στις κάλπες για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στο ΚΙΝΑΛ, ακόμα και αν πρόκειται για ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ που θα τον καταψηφίσουν.  

Δώδεκα  μέρες πριν την εκλογική διαδικασία και η μάχη για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ φουντώνει. Ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος Ανδρέας Λοβέρδος μίλησε «Δυτικά FM 92,8» και το Δημήτρη Παπαδάκη για την προοπτική που θέλει να δώσει ο ίδιος στο ΠΑΣΟΚ, καθώς υπόσχεται η επιστροφή του Κινήματος Αλλαγής στις «ρίζες» του ΠΑΣΟΚ.

«Οραματίζομαι το ΠΑΣΟΚ του 21ου αιώνα ως ένα κόμμα που θα έχει ένα συνδυασμό άμεσης δημοκρατίας, δηλαδή με δημοψηφίσματα ακόμη και για τα πιο σοβαρά θέματα και αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας, που είναι τα όργανα», είπε αρχικά ο Ανδρέας Λοβέρδος και πρόσθεσε ότι «σήμερα το ΚΙΝΑΛ είναι περιορισμένο στη Χαριλάου Τρικούπη, χωρίς οργάνωση αλλά με μηχανισμούς είμαστε σε δυσάρεστη θέση, γι’ αυτό καλώ όλους και όλες ανεξαρτήτως του τι έχουν ψηφίσει τα τελευταία χρόνια να έρθουν στην κάλπη μας. Τους καλώ όλους γιατί έτσι θα παραμεριστούν οι κομματικοί μηχανισμοί».

«Αν παραμεριστούν οι κομματικοί μηχανισμοί και έχουμε οργάνωση, θα γίνουν έτσι ένα σύγχρονο και δημοκρατικό κόμμα» συμπέρανε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος έδειξε να μην συμμερίζεται τις ανησυχίες ορισμένων άλλων συνυποψηφίων για παρεμβάσεις στη διαδικασία από εξωθεσμικά κέντρα, όπως λέγεται. «Θα έρθουν, λέει, οργανωμένα από το ΣΥΡΙΖΑ να με καταψηφίσουν, καλοδεχούμενοι!» είπε εμφατικά ο Ανδρέας Λοβέρδος και πρόσθεσε ότι με βάση στοιχεία κάποιων δημοσκοπήσεων καταγράφεται στο ίδιο μέγεθος η διάθεση ψηφοφόρων τόσο του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και της ΝΔ.

«Δεν έχω κάποιο συμφέρον να λέω να προσέλθουν κάποιοι από άλλο κόμμα που ψηφίζουν εμένα και να μην προσέλθουν κάποιοι από άλλο κόμμα που ψηφίζουν άλλον. Να προσέλθουν όλοι!» είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος και πρόσθεσε ότι «αν προσέλθουν όλοι, θα είναι στοίχημα για εμάς να τους κρατήσουμε στο χώρο μας και η συμμετοχή θα υποσχεθεί μεγάλη επιτυχία στις επόμενες εκλογές και θα παραμερίσει του μηχανισμούς» .

Επιτροπή Τσιόδρα: Συνεδριάζει πρώτη φορά την Τετάρτη για τη Δημόσια Υγεία

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr