ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΑνδρέας Κατσανιώτης: Η προκοπή και το μεροκάματο δεν έχουν χρώμα

Ανδρέας Κατσανιώτης: Η προκοπή και το μεροκάματο δεν έχουν χρώμα

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Ανδρέας Κατσανιώτης, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Superb, σημείωσε μεταξύ άλλων:

«Δεν έκρυψα ποτέ ότι προέρχομαι από έναν συγκεκριμένο πολιτικό χώρο. Ταμπέλες όμως δε βάζω. Αυτό το κάνουν άλλοι που ξεχνούν ποιο δρόμο βαδίζουν εδώ και 30 χρόνια, παριστάνοντας τους ανεξάρτητους. Τα προβλήματα που μας ενώνουν είναι περισσότερα από τα κόμματα που μας χωρίζουν. Η προκοπή, η εργατικότητα και το μεροκάματα δεν έχουν χρώμα».
Ακόμα, ο κ. Κατσανιώτης σημείωσε: «Σε αντίθεση με άλλους προέρχομαι από την πραγματική οικονομία. Δεν έκρυψα ποτέ πως είμαι Γενικός Γραμματέας Επικοινωνίας, υπεύθυνος για την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό. Και είμαι υπερήφανος για αυτό, γιατί έγινε πολύ καλή και αποτελεσματική δουλειά, ιδιαίτερα κατά την διάρκεια της ελληνικής προεδρίας. Την ίδια αποτελεσματικότητα θέλω να φέρω και στην Περιφερειακή Αρχή της Δυτικής Ελλάδος.
Το έργο όλων μας έχει ήδη κριθεί.
Ένας ευλογημένος τόπος που χαραμίζεται από πολιτικούς που η ίδια η Ιστορία έχει προσπεράσει και από μια πολιτική που κουβαλάει μαζί της όλες τις παθογένειες της μεταπολίτευσης που μας έφεραν ως εδώ. Και τώρα οι πολίτες ξέρουν. Και έχουν ευθύνη να ορίσουν τη ζωή τους για τα επόμενα πέντε χρόνια…».

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr