ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΑνδρέας Κατσανιώτης: «Χρειάζεται σύνδεση του πρωτογενούς τομέα με τους επιστήμονες του τόπου μας»

Ανδρέας Κατσανιώτης: «Χρειάζεται σύνδεση του πρωτογενούς τομέα με τους επιστήμονες του τόπου μας»

Επισκέψεις σε καταστήματα και επιχειρήσεις των εμπορικών κέντρων της Αμαλιάδας και του Πύργου Ηλείας, αλλά και σε υπηρεσίες των δύο πόλεων πραγματοποίησε την Τρίτη, ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Ανδρέας Κατσανιώτης. Ο κ. Κατσανιώτης συζήτησε με καταστηματάρχες, εμπόρους και απλούς πολίτες για τα προβλήματα του τόπου, άκουσε τα παράπονά τους και τους διαβεβαίωσε ότι στο σχεδιασμό του για την Περιφέρεια, έχει συμπεριλάβει δράσεις που θα αλλάξουν την εικόνα της Ηλείας. 

Ο κ. Κατσανιώτης είχε επίσης συνάντηση με τον Πρόεδρο του Δικηγορικού συλλόγου Αμαλιάδας, κ.  Νίκο Κυπρούλη.

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης επισκέφτηκε ακόμη το ΤΕΙ Αμαλιάδας, όπου συνάντησε παλιούς φίλους και συμφοιτητές του, οι οποίοι είναι σήμερα Καθηγητές στο Τεχνολογικό Ίδρυμα της πόλης και συζήτησε μαζί τους για ζητήματα που αφορούν στην αξιοποίηση του επιστημονικού έργου που παράγεται σε αυτό.

Με αφορμή την επίσκεψή του στο ΤΕΙ Αμαλιάδας ο κ. Κατσανιώτης δήλωσε: «Το πάγιο αίτημα της σύνδεσης του πρωτογενούς τομέα με το επιστημονικό και ερευνητικό έργο του Τεχνολογικού Ιδρύματος Αμαλιάδας, είναι μία μεγάλη πρόκληση. Σοβαροί επιστήμονες και επιχειρηματίες του πρωτογενούς τομέα θα πρέπει να παράξουν πλούτο και να αυξήσουν την παραγωγή».

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr