ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΗ αναβολή της επίσκεψης Μητσοτάκη στην ΔΕΘ έδειξε ότι έχει καταλάβει…

Η αναβολή της επίσκεψης Μητσοτάκη στην ΔΕΘ έδειξε ότι έχει καταλάβει…

Η αναβολή της επίσκεψης Μητσοτάκη στην ΔΕΘ έδειξε ότι έχει καταλάβει…

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, γιατί σχεδιάζει το προσεχές σαββατοκύριακο να βρεθεί στις πληγείσες περιοχές.

Η ομιλία του μαζί με την καθιερωμένη συνέντευξή του στη ΔΕΘ να μετατεθεί στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας, κάτι καθόλου συνηθισμένο.
Πρώτη φορά πρωθυπουργός αποφασίζει να αναβάλει την καθιερωμένη επίσκεψή του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης εκεί που γίνονται οι εξαγγελίες και ανακοινώνονται παροχές…

Τώρα, σε ό,τι αφορά την υλοποίηση του κυβερνητικού έργου αλλά και την συνέντευξης Τύπου προς τους δημοσιογράφους, εντάξει, δεν χάθηκε κι ο κόσμος, ίσως να μην λείψουν σε κανέναν.
Αν σκεφτεί κανείς ότι έχει ήδη αναβληθεί και η επίσκεψη που προγραμμάτιζε στον Έβρο, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές των προηγούμενων ημερών, μάλλον κάτι σοβαρό πρέπει να συμβαίνει.

Όχι μόνο για την χώρα. Πόσο πιο σοβαρό από το πνίξιμο Θεσσαλίας, Αττικής και Σποράδων (τουλάχιστον) θα πει κανείς, αυτό είναι το προφανές.

Σοβαρό και για την συνοχή και την εικόνα της κυβέρνησης, αφού δίνεται η εντύπωση ότι δύο μήνες μετά τις εκλογές είναι ήδη… κουρασμένη. Ή μάλλον δεν στήθηκε και πολύ παραγωγικά, δεν κατάλαβε ότι πριν από το μεταρρυθμιστικό έργο υπάρχουν οι ανάγκες και τα έκτακτα περιστατικά.

Ε, γι’ αυτά τα έκτακτα σίγουρα δεν ήταν προετοιμασμένη η κυβέρνηση μετά από ολόκληρο 41%…

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Δεν είμαστε κανονική χώρα και η Αχτσιόγλου πήγε στη Θεσσαλία…

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ