ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΗ αναβολή στην Τουρλίδα και ο έντονος διάλογος Κατσούλη – Μαυρομμάτη στα social media

Η αναβολή στην Τουρλίδα και ο έντονος διάλογος Κατσούλη – Μαυρομμάτη στα social media

Η αναβολή στην Τουρλίδα και ο έντονος διάλογος Κατσούλη – Μαυρομμάτη στα social media

Η προγραμματισμένη για χθες δημοπράτηση του έργου που αφορά την ανάπλαση του δρόμου της Τουρλίδας στο Μεσολόγγι αναβλήθηκε. Ο πρώην δήμαρχος Μεσολογγίου Π. Κατσούλης και υποψήφιος με το συνδυασμό του Απ. Κατσιφάρα στις προηγούμενες περιφερειακές εκλογές βρήκε την αφορμή να χαρακτηρίσει το έργο «πολύπαθο».

«Μαθαίνω πως αιτία της αναβολής ήταν χοντροκομμένο “υπηρεσιακό λάθος” στη σχετική προκήρυξη, για το οποίο ενδεχομένως να ευθύνονται οι “υπηρεσιακές μεταβολές” των τελευταίων μηνών…» ανέφερε ο Π. Κατσούλης στο facebook  και επικαλούμενος παλαιότερη δήλωση του αρμοδίου Αντιπεριφερειάρχη Θανάση Μαυρομμάτη σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “Συνείδηση”,  στην οποία δήλωνε μεταξύ άλλων: “Η δημοπράτηση θα γίνει άμεσα και εντός του 2021 θα ξεκινήσει η ανάπλαση”.

«Μετά την αναβολή, το “άμεσα” ευελπιστούμε να είναι στα τέλη του 2020. Κρίμα, γιατί η ευκαιρία μιας νέας φωτογράφησης μετατέθηκε για το 2021!» σχολίασε δηκτικά ο Π. Κατσούλης, με τον αντιπεριφερειάρχη να απαντά πως ο δρόμος θα γίνει.

«Δώσαμε το λόγο μας και θα το κρατήσουμε. Να σας δω τι θα λέτε σε λίγο καιρό κύριε Κατσούλη. Εσείς προσωπικά συνεχίστε να καυχιέστε για μακέτες»  ανέφερε ο Θ. Μαυρομμάτης, με το Π. Κατσούλη να σηκώνει το… γάντι και να ανταπαντά : «Τι να “σταματήσουμε” ; Να ξεσκεπάζω την καπηλεία σας, για τους κόπους και τα έργα άλλων; Να φέρνω στο φως τις ανεπάρκειες σας, που βαφτίζονται “υπηρεσιακά λάθη”;Τα έργα δεν γίνονται με το “δώσαμε το λόγο μας”, αλλά με σκληρή δουλειά και πάντως όχι μέσω φωτογραφήσεων στο f/b!»

Και να προσθέτει : «Όσον αφορά δε την προσωπική αιχμή, ρωτήστε τους συνοδοιπόρους σας στο δήμο Μεσολογγίου πόσες μακέτες βρήκαν μετά το 2014. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στα εγκαίνια μίας ακόμη μακέτας, αυτής του Αρχαιολογικού Μουσείου…»

Εφημερίδα Συνείδηση

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr