ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΑναβάλλεται το συνέδριο της ΝΔ – Ανησυχία Μητσοτάκη για τη μετάλλαξη Όμικρον

Αναβάλλεται το συνέδριο της ΝΔ – Ανησυχία Μητσοτάκη για τη μετάλλαξη Όμικρον

Αναβάλλεται το συνέδριο της ΝΔ – Ανησυχία Μητσοτάκη για τη μετάλλαξη Όμικρον

Την αναβολή του συνεδρίου της ΝΔ λόγω της νέας μετάλλαξης Όμικρον ανακοίνωσε από τα Ιωάννινα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Χθες, ο κ. Μητσοτάκης μετέβη στα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕΠ) Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας, ενώ σήμερα δίνει το «παρών» στις εργασίες του προσυνεδρίου της ΝΔ.

Μητσοτάκης: Αναβάλλεται το συνέδριο – Θα γίνει το α’ τρίμηνο του 2022

Ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε στο προσυνέδριο της ΝΔ στα Γιάννενα ότι το 14ο τακτικό συνέδριο του κόμματος που θα διεξαγόταν το επόμενο Παρασκευοσαββατοκύριακο μετατίθεται για το πρώτο τρίμηνο του νέου έτους επειδή στην παρούσα συγκυρία, όταν σε όλο τον κόσμο έχει αναζωπυρωθεί η ανησυχία λόγω και της νέας μετάλλαξης Όμικρον, θα έστελνε το λάθος μήνυμα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρότεινε ως νέο γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας τον σημερινό πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Παύλο Μαρινάκη, με επιτυχημένη θητεία, δικηγόρο με ειδίκευση στο Ποινικό Δίκαιο, στέλνοντας ένα ισχυρό σήμα ανανέωσης, όχι μόνο σε επίπεδο προγραμματικού λόγου αλλά και σε επίπεδο στελεχών.

Το σήμα που στέλνεται με αυτή την κίνηση είναι ότι η Νέα Δημοκρατία έχει τους νέους στην πρώτη γραμμή και ότι φέρνει στο προσκήνιο μια νέα γενιά στελεχών.

Η συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής και η ψηφοφορία για την εκλογή του νέου γραμματέα θα γίνει διαδικτυακά.

Δείτε ζωντανά τις εργασίες του Προσυνεδρίου της ΝΔ, στα Ιωάννινα, υπό τον τίτλο «Επόμενες γενιές – Το βλέμμα στο μέλλον» και τη συζήτηση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, με νέους επαγγελματίες:

iefimerida.gr

SOS – Νοσοκομείο Αγρινίου: Συνεχής ροή ασθενών με covid

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr