ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑκτιο–ΒονιτσαΑναβάθμιση για τα γήπεδα Βόνιτσας και Πλαγιάς – Ολοκληρώθηκε η συντήρηση του συνθετικού χλοοτάπητα (εικόνες)

Αναβάθμιση για τα γήπεδα Βόνιτσας και Πλαγιάς – Ολοκληρώθηκε η συντήρηση του συνθετικού χλοοτάπητα (εικόνες)

Αναβάθμιση για τα γήπεδα Βόνιτσας και Πλαγιάς – Ολοκληρώθηκε η συντήρηση του συνθετικού χλοοτάπητα (εικόνες)

Ολοκληρώθηκε η συντήρηση του συνθετικού χλοοτάπητα των γηπέδων Βόνιτσας και Πλαγιάς. Το προηγούμενο διάστημα πραγματοποιήθηκαν οι απαραίτητες και προβλεπόμενες  συντηρήσεις στους συνθετικούς χλοοτάπητες των γηπέδων του Εθνικού Σταδίου Βόνιτσας  και Πλαγιάς.

Πραγματοποιήθηκαν εργασίες:

– Συμπλήρωση επιφάνειας του χλοοτάπητα με ρινίσματα καουτσούκ

– Συγκόλληση σημείων που παρουσιάζουν αποκόλληση

– «Χτένισμα» με το ειδικό μηχάνημα προκειμένου να επιτευχθεί η ομοιόμορφη κατανομή του σε ολόκληρη την επιφάνεια του γηπέδου και Στρώσιμο κόκκων καουτσούκ (0,5-2,5 mm)

– Ανασηκώσει της ίνας του συνθετικού τάπητα

– Καθαρισμός του γηπέδου από ξένα σώματα

Στο γήπεδο της Βόνιτσας με συνθετικό χλοοτάπητα έγινε τις προηγούμενες ημέρες εργασίας μεταφορά των πάγκων εκτός στίβου. Με αυτή την εργασία αποφεύγεται η μεταφορά των πάγκων εντός (για τις ανάγκες των αγώνων) και εκτός στίβου και οι πάγκοι έχουν πλέον την μόνιμη τους θέση στην άκρη  ταρτάν στίβου

Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας αναφέρει:

«Ολοκληρώθηκε με επιτυχία από επαγγελματίες στην συντήρηση των συνθετικών χλοοταπήτων η συντήρηση δύο εκ των γηπέδων στολιδιών του Δήμου μας. Πρωταρχικό μέλημα μας είναι η διασφάλιση της ποιότητας των γηπέδων και η διατήρηση τους σε άριστο κατάσταση  για πολλά χρόνια. Θα συνεχίσουμε στις αρχές καλοκαιριού με την συντήρηση του συνθετικού χλοοτάπητα σε Πάλαιρο και Μοναστηράκι, Κατούνα (γήπεδα 7χ7)

Ελπίζουμε τόσο οι ομάδες όσο και οι συμπολίτες μας να χαρούν τους χώρους άθλησης των δύο γηπέδων και παρακαλούμε  όλους τους αθλούμενους να διατηρήσουν την καθαριότητα των γηπέδων και κατά την παραμονή τους και την ώρα της προπόνησης τους να εισέρχονται στους αγωνιστικούς χώρους μόνο με αθλητικά παπούτσια».

 

Μαζί με τον ασθενή «διακομίστηκε» και ο καρδιολόγος του Αγρινίου για να κάνει τη στεφανιογραφία στην Πάτρα – Εγκληματική αδιαφορία για το Αιμοδυναμικό

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ