ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑνατροπή Τώρα: «Γιατί ο δήμαρχος μετέβη μόνος του στο Υπουργείο Υγείας;»

Ανατροπή Τώρα: «Γιατί ο δήμαρχος μετέβη μόνος του στο Υπουργείο Υγείας;»

Με αιχμηρή ανακοίνωση η παράταξη ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ στον Δήμο Αγρίνιου, κατηγορεί τον Γ. Παπαπαναστασίου για την απόφαση του να μεταβεί μόνος του στην Αθήνα στη συνάντηση με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.

Αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση:

«Πρόσφατα στο Δημοτικό Συμβούλιο συζητήθηκε προ ημερησίας διατάξεως, το φλέγον θέμα της λειτουργίας του Νοσοκομείου Αγρινίου. Μετά από εισήγηση της δημοτικής μας παράταξης, υιοθετήθηκαν από το Δημοτικό Συμβούλιο και το Δήμαρχο οι θέσεις – προτάσεις των φορέων και των συλλογικοτήτων της πόλης μας. Επίσης αποφασίστηκε να γίνει μια παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Υγείας από το Δήμαρχο, τους επικεφαλής των παρατάξεων, τους Δημοτικούς Συμβούλους και εκπροσώπους των φορέων και των συλλογικοτήτων της πόλης.

Ο Δήμαρχος όμως επέλεξε να μεταβεί μόνος του στο Υπουργείο Υγείας καλώντας μόνον τους επικεφαλής των παρατάξεων με δεδομένο ότι αυτοί δεν θα ακολουθούσαν χωρίς τη συμμετοχή των Φορέων και των λοιπών Δημοτικών Συμβούλων. Έτσι όμως ο Δήμαρχος παρέκαμψε  την παραπάνω απόφαση που ήταν επιπλέον και ομόφωνη απόφαση της  Συντακτικής Επιτροπής.

Κατά την άποψη μας, αυτή η επιλογή του Δημάρχου:

·          Αναιρεί την ως άνω ληφθείσα απόφαση.

·          Υποτιμά τις συλλογικές δράσεις και την τοπική κοινωνία προσπαθώντας  ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα να το λύσει «κατόπιν ενεργειών του».

·          Εξυπηρετεί τις δημόσιες σχέσεις του αφενός με την κεντρική εξουσία και αφετέρου με την τοπική κοινωνία.»

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr