ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΤοπικοΑναθεωρητική Σχολή για προπονητές

Αναθεωρητική Σχολή για προπονητές

Αναθεωρητική Σχολή για προπονητές

Με ανακοίνωση ο Σύνδεσμος Προπονητών Αιτωλοακαρνανίας γνωστοποιεί στα μέλη του πως εντός του 2015 θα χρειαστεί η συμμετοχή τους σε Σχολή προκειμένου να «ανανεώσουν» την άδειά τους να εργάζονται νόμιμα στις ομάδες.

Αναφέρεται αναλυτικά:

Σύμφωνα με την παρακάτω οδηγία της ΕΠΟ Ο Σύνδεσμός μας ανακοινώνει την διεξαγωγή Αναθεωρητικής Σχολής Ταυτοτήτων τριετίας στο Αγρίνιο στις 15 και 16/2/2015 ημέρες Κυριακή και Δευτέρα. Η σχολή θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο IMPERIAL (θεωρητικό μέρος ) και στις εγκαταστάσεις τουEMILEON SPORTS CENTER (πρακτικό μέρος), το οποίο και ευχαριστούμε για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων.

Η συμμετοχή για την παρακολούθηση της σχολής ανέρχεται στο ποσό των πενήντα ευρώ (50 ευρώ) και δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα μέλη του Συνδέσμου τα οποία είναι ταμειακώς εντάξει.

Παρακαλούμε τα μέλη μας τα οποία δεν είναι ταμειακώς εντάξει να τακτοποιήσουν  τις οφειλές τους για να έχουν την δυνατότητα παρακολούθησης της σχολής η οποία είναι απαραίτητη, καθώς όπως αναφέρεται και στην παρακάτω οδηγία της ΕΠΟ, από 1/1/2016 δεν θα έχουν δικαίωμα να ασκούν τα καθήκοντά τους.

Το πρόγραμμα της σχολής θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Γιωτόπουλο Κωνσταντίνο στο τηλέφωνο 6986167575

 

Αναθεωρητικές Σχολές Ταυτοτήτων τριετίας

Όπως προβλέπει η σύμβαση της προπονητικής UEFA – Ε.Π.Ο. (Coaching Convention 2010), η Ε.Π.Ο. υποχρεούται να δημιουργήσει Μητρώο Προπονητών. Όλοι οι προπονητές (με δίπλωμα UEFA ή με Πιστοποιητικό παρακολούθησης UEFA ή με ταυτότητα εξομοίωσης καθηγητών Φ.Α. ή με δίπλωμα αναθεωρητικών σχολών παλαιών διπλωμάτων πριν από το 1998) πρέπει να αποκτήσουν τον ειδικό-μοναδικό αριθμό μητρώου προπονητών ποδοσφαίρου Ε.Π.Ο., που θα ισχύει εφόρου ζωής και θα αναγράφεται στην ταυτότητα τριετίας. Προκειμένου να αποκτήσουν αυτόν τον αριθμό οι προπονητές, που έχουν παρακολουθήσει τις σχολές προπονητικής πριν από το 2012, εκτός των άλλων δικαιολογητικών, θα πρέπει να παρακολουθήσουν και αναθεωρητική σχολή ταυτότητας τριετίας (20ωρών).
Οι αναθεωρητικές σχολές ταυτοτήτων τριετίας θα διοργανώνονται από τις Ε.Π.Σ. σε συνεργασία με συνδέσμους προπονητών ή τον φορέα τους, μετά την υποβολή γραπτού αιτήματος στη διοίκηση της σχολής προπονητών. Οι ημερομηνίες διεξαγωγής θα αναρτώνται και στο site της Ε.Π.Ο. (www.epo.gr).
Καταληκτική ημερομηνία για την απόκτηση του ειδικού αυτού αριθμού ορίζεται η 31.12.2015. Μετά την ημερομηνία αυτή κανείς προπονητής δεν θα ασκεί τα καθήκοντα του εντός της τεχνικής περιοχής, αν δεν έχει τον ειδικό αριθμό μητρώου.

Γιώργος Παπαϊωάννου για την εφημερίδα «Συνείδηση»

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr