ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑθλητικα ΝεαΠαναιτωλικοςΑναστασίου: «Βγάλαμε αντίδραση…»

Αναστασίου: «Βγάλαμε αντίδραση…»

Αναστασίου: «Βγάλαμε αντίδραση…»

Ο Γιάννης Αναστασίου χαρακτήρισε «σημαντική» και «μεγάλη» τη νίκη του Παναιτωλικού στη Λαμία επί της τοπικής ομάδας.

Ο Παναιτωλικός έπειτα από έξι παιχνίδια επέστρεψε στις επιτυχίες με το 3-1 στη Λαμία. Ο Γιάννης Αναστασίου χαρακτήρισε «σημαντική» και «μεγάλη» τη νίκη της ομάδας του Αγρινίου και όπως είπε η ομάδα του «έβγαλε αντίδραση».

«Αυτό που τόνισα στα παιδιά ήταν να τελειώνουμε τις φάσεις γιατί στα προηγούμενα παιχνίδια δημιουργούσαμε φάσεις αλλά δεν τις τελειώναμε όπως έπρεπε. Σήμερα ήταν θέμα συγκέντρωσης, πιστεύω ότι είναι θέμα συγκέντρωσης γιατί έχουμε την ποιότητα μπροστά και όπως φάνηκε σήμερα την χρειαζόμασταν μετά τα 6 παιχνίδια που δεν είχαμε νίκη» τόνισε ο τεχνικός του Παναιτωλικού που συμπλήρωσε.

«Ήταν φυσιολογικό να βγάλουμε αντίδραση, για μένα έπρεπε να βγάλουμε αντίδραση γιατί έχουμε καλά στοιχεία σαν ομάδα, δείχνουμε θετικά πράγματα στο παιχνίδι μας. Έχουμε μερικές φορές που θεωρώ ότι δεν παίρνουμε σωστές αποφάσεις και αυτό είναι καθαρά θέμα αντίληψης και ικανότητας, να αντιληφθούμε κάποια πράγματα πολύ πιο γρήγορα, βγάλαμε αντίδραση και τα παιδιά σημείωσαν μία σημαντική νίκη την οποία αφιερώνουμε στον Ντουάρτε που μας λείπει».

Για τους φιλάθλους του Παναιτωλικού που βρέθηκαν στο γήπεδο. «Ήταν πολύ σημαντικό για τον κόσμο που μας στήριξε ακόμη μία φορά, ήταν μια σημαντική νίκη εκτός έδρας, μια μεγάλη νίκη, τους την αφιερώνουμε, τουλάχιστον να πάμε ήρεμοι στη διακοπή να δουλέψουμε για να είμαστε καλύτεροι στον β’ γύρο».

sdna.gr

Φέστα: «Είναι κρίμα αυτή η ήττα»

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ