ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΑναστασίου: «Όποιος δεν μπορεί να ακολουθήσει, δεν έχει θέση στον Παναιτωλικό»

Αναστασίου: «Όποιος δεν μπορεί να ακολουθήσει, δεν έχει θέση στον Παναιτωλικό»

Αναστασίου: «Όποιος δεν μπορεί να ακολουθήσει, δεν έχει θέση στον Παναιτωλικό»

«Όποιος δεν μπορεί να ακολουθήσει, δεν έχει θέση στον Παναιτωλικό», ανέφερε ο τεχνικός του Παναιτωλικού Γιάννης Αναστασίου στις δηλώσεις του μετά τη λήξη του παιχνιδιού,με τον Ατρόμητο. Ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει παράπονα για τη νοοτροπία της ομάδας του μετά την ήττα.

Ο τρόπος παιχνιδιού του Παναιτωλικού και η αγωνιστική νοοτροπία που έδειξαν τα «καναρίνια» στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, δεν άφησαν διόλου ικανοποιημένο τον Γιάννη Αναστασίου.ορεί να ακολουθήσει, δεν έχει θέση στον Παναιτωλικό»

«Μερικές φορές είναι δύσκολο να εξηγήσεις κάποια πράγματα. Είχαμε πει να παίξουμε από τα πλάγια, γιατί ο Ατρόμητος έχει ποιότητα στο κέντρο και θα είχαμε προβλήματα. Πουλήσαμε την μπάλα στον άξονα και δεχτήκαμε τρία γκολ.

Η έλλειψη συγκέντρωσης παίζει μεγάλο ρόλο. Είχαμε ρυθμό σε κάποια διαστήματα του αγώνα ωστόσο βάζουμε δύσκολα στον εαυτό μας.

Κάναμε μια καλή προσπάθεια φέτος δείξαμε πως έχουμε δυνατότητες, ωστόσο κάποιες στιγμές σκοτώνουμε τους εαυτούς μας με τις επιλογές που κάνουμε…» τόνισε ο τεχνικός του Παναιτωλικού και πρόσθεσε:

«Θέλουμε δουλειά σε αυτό το κομμάτι για να βάλουμε τις βάσεις για την επόμενη χρονιά. Πετύχαμε τον στόχο μας αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θέλουμε το καλύτερο. Όποιος δεν μπορεί να ακολουθήσει και να σεβαστεί τον κόσμο δεν έχει θέση στον Παναιτωλικό».

sdna.gr

Παναιτωλικός – Ατρόμητος 2-3: Τρίτη ήττα – Χωρίς βαθμό στα playouts η ομάδα του Αγρινίου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr