ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαSuper LeagueΑνασύνταξη μετ’ εμποδίων

Ανασύνταξη μετ’ εμποδίων

ÊÏÕÔÑÏÕÌÁÍÏÓ ÊÅÂÉÍ  ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ KOUTROUMANOS KEVIN  ATROMITOS - PANETOLIKOS (SUPERLEAGUE 2014-2015)Τρεις εβδομάδες συνολικά η αγωνιστική απραξία του Παναιτωλικού, όπως για όλες τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ, γεγονός που «μεταφράζεται» σε διάστημα 15 ημερών όπου οι προπονητές έχουν τη δυνατότητα να διορθώσουν μειονεκτήματα, πριν δουλέψουν την τρίτη εβδομάδα για το επίσημο ματς. Οι πρώτες επτά μέρες έδωσαν αυτή τη δυνατότητα και στο Μάκη Χάβο, αλλά όχι όσο θα ήθελε. Κυρίως διότι θα χάσει τον Θεοδωρίδη αλλά δεν είναι μόνο αυτός.

Ο 34χρονος μέσος υποβλήθηκε ήδη σε νέα επέμβαση για το οστικό οίδημα στο περσινό τραύμα του στην ποδοκνημική και θα απουσιάσει (όπως αναφέραμε και στο φύλλο του Σαββάτου) για περισσότερο από ένα μήνα. Παράλληλα ο Βασιλείου ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, κάτι μάλλον φυσιολογικό υπολογίζοντας την αγωνιστική του αδράνεια για πολλούς μήνες, αλλά ο προπονητής του Παναιτωλικού θα τον ήθελε πιο έτοιμο.

Ο Βιγιαφάνιες μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς, αλλά το ότι δεν αγωνίστηκε στην χαλαρότερη μορφή φιλικού  (με την ομάδα Νέων) δείχνει πως ακόμα δεν είναι όπως θα έπρεπε.

Ο Μπεχαράνο σύμφωνα με όσα φαίνονται στις προπονήσεις θα αντικαταστήσει τον Κουτρομάνο στο δεξί άκρο της άμυνας όταν ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα. Άλλωστε ο Αγρινιώτης αμυντικός έχει φτάσει τις τρεις κίτρινες κάρτες κι αν ο Βολιβιανός πάει καλά στα επίσημα ματς πιθανότατα θα επιδιωχθεί η τέταρτη κάρτα για τον Κουτρομάνο, ώστε να έχει περιθώρια όταν θα χρειαστεί ξανά για την ενδεκάδα.

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr