Άναψε

Με εκδηλώσεις 40 ημερών θα υποδεχθεί η πόλη τον νέο χρόνο

Άναψε

το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Αγρίνιο

 

Μέσα σε χαρμόσυνη και αισιόδοξη ατμόσφαιρα έλαβε χώρα χθες το απόγευμα στις 7:00 το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο, σηματοδοτώντας έτσι την έναρξη των πλούσιων εορταστικών εκδηλώσεων που έχει οργανώσει για φέτος ο Δήμος.

Η πλατεία γέμισε με κόσμο όλων των ηλικιών αλλά και πολλά μικρά παιδιά, ενώ στην κάτω γωνία υπήρξε συγκέντρωση και κρεμάστηκαν πανό αλληλεγγύης από άτομα που συμμετέχουν στην Συνέλευση Αλληλεγγύης στον Αναρχικό απεργό πείνας Νίκο Ρωμανό.

Η Φιλαρμονική του Δήμου καθώς και οι χορωδίες της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου και του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης «Φαντασία» πλαισίωσαν με τις μελωδίες τους την εκδήλωση, ανεβάζοντας το κέφι και την εύθυμη διάθεση των παραβρισκόμενων.

 

Λίγο μετά τις 7:00, τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος Αγρινίου, Γιώργος Παπαναστασίου, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές, υγεία κι ευτυχία, αλλά και να αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες της εποχής με χαμόγελο, ενώ αμέσως μετά φωταγωγήθηκε το μεγάλο δέντρο στο κέντρο της πλατείας.

Η βραδιά όμως δεν τελείωσε εκεί, αφού χθες στις 9:00 το βράδυ έγινε και η επίσημη έναρξη του παγοδρομίου στην πλατεία Δημάδη, δίπλα από την παλιά Λαχαναγορά όπου λαμβάνει χώρα το «Παραμύθι από Ζάχαρη», ενώ η εκδήλωση συνεχίστηκε με την μουσική των DJ που είχαν λάβει θέση στις κονσόλες τους.

 

Κώστας Καρακώστας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr