ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΑναπροσαρμογή πλάνου στις μεταγραφές

Αναπροσαρμογή πλάνου στις μεταγραφές

Με βάση τα τωρινά δεδομένα ο Παναιτωλικός θα αναγκαστεί να ψάξει περισσότερους παίκτες απ΄ό,τι σχεδίαζε με τη λήξη της σαιζόν, αφού ακόμα και ποδοσφαιριστές που υπολόγιζαν ΠΑΕ και Χάβος να συνεχίσουν ίσως αποτελέσουν παρελθόν. Αυτό φέρνει αναπροσαρμογή των στοχεύσεων στο μεταγραφικό πεδίο, κάτι που συνέβη αρχικά με την αποχώρηση του Καμαρά μετά τους «κυανοκίτρινους» χειρισμούς.

Τελευταία εξέλιξη είναι η πολύ πιθανή απώλεια του Ανέν στο αριστερό άκρο της άμυνας, ύστερα από τους Μελισσά και Γκόλια. Ενώ όλα έδειχναν πως είναι θέμα χρόνου η ανανέωση του δανεισμού, το μπάσιμο της Πορτογαλικής Μορεϊρένσε (που ειχε και στο παρελθόν  τον παίκτη) έκανε την Μπράγκα να βλέπει πιο θετικά αυτό το ενδεχόμενο. Στον Παναιτωλικό εξέλαβαν το «μήνυμα» ως απροθυμία των Πορτογάλων να συνεχιστεί η μέχρι τώρα συνεργασία και έχουν πάψει να ελπίζουν ακόμα περισσότερρο για τον Γκάλο. Για την ώρα  δεν έχουν θεωρήσει χαμένη υπόθεση κανέναν από τους δύο, αλλά ήδη απευθύνθηκαν σε μάνατζερς να τους φέρουν προτάσεις για παίκτες στο αριστερό άκρο της άμυνας.
Όσο για αντικάταστάτη του Γκάλο στη κορυφή της λίστας συνεχίζει να βρίσκεται ο Τσαμπούρης που έμεινε ελέυθερος από τον Αστέρα Τρίπολης και ακόμα δεν συμφώνησε με ομάδα. Ο συγκεκριμένος παίκτης ήταν στους στόχους ακόμα και με παραμονή του Γκάλο και τώρα μαγαλώνει  το ενδιαφέρον του Παναιτωλικού.

«Δίχτυα»  κι αλλού

Στις τάξεις των ανθρώπων του Παναιτωλικού που γνωρίζουν τα μεταγραφικά θέματα, τις προϋποθέσεις  και τους στόχους της ομάδας υπάρχει διάχυτη η αισιοδοξία ότι τελικά θα δημιουργηθεί ένα πολύ αξιόλογο ρόστερ και ανώτερο  του περσινού.
Από τη Βόρεια Ελλάδα υπάρχει η πληροφορία πως ο Παναιτωλικός αναμένει την τύχη της Ξάνθης στο μπαράζ με τον Ολυμπιακό Βόλου για να «χτυπήσει» δύο παίκτες της ακριτικής ομάδας σε περίπτωση υποβιβασμού της. Μάλιστα αυτή η αναμονή πάει μία εβδομάδα πίσω κάποιες άλλες εξελίξεις σε παίκτες που ενδιαφέρουν τους κυανοκίτρινους.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr