ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑναπλήρωση εισοδήματος, για κάθε ελαιοπαραγωγό, 200 ευρώ ανά στρέμμα διεκδικεί η ΟΑΣ Αιτωλοακαρνανίας

Αναπλήρωση εισοδήματος, για κάθε ελαιοπαραγωγό, 200 ευρώ ανά στρέμμα διεκδικεί η ΟΑΣ Αιτωλοακαρνανίας

Αναπλήρωση εισοδήματος, για κάθε ελαιοπαραγωγό, 200 ευρώ ανά στρέμμα διεκδικεί η ΟΑΣ Αιτωλοακαρνανίας

«Διεκδικούμε αγωνιστικά αναπλήρωση εισοδήματος, για κάθε ελαιοπαραγωγό, 200 ευρώ ανά στρέμμα!», τονίζεται σε ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων (ΟΑΣ) Αιτωλοακαρνανίας.

Παράλληλα, ανακοινώνονται συσκέψεις σε Αμφιλοχία και Αγγελόκαστρο την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου.

Ολόκληρη η  ανακοίνωση: 

Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας, συμμετείχε στην πανελλαδική σύσκεψη για την ελιά που έγινε την Κυριακή 26 Νοέμβρη, στη Σκάλα Αταλάντης.

Η μαζική συμμετοχή και οι τοποθετήσεις εκπροσώπων Αγροτικών Συλλόγων, Ομοσπονδιών και ελαιοπαραγωγών, ανέδειξε το πρόβλημα της ακαρπίας, του κόστους παραγωγής και την ανάγκη αγωνιστικών κινητοποιήσεων για την αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματος, της πλειοψηφίας των ελαιοπαραγωγών.

Στη σύσκεψη αποφασίστηκε να σταλεί ένα πρώτο αγωνιστικό μήνυμα διεκδίκησης την Πέμπτη 7 Δεκέμβρη με συγκεντρώσεις στις έδρες όλων των περιφερειών της χώρας με βασικό αίτημα την αποζημίωση 200 ευρώ ανά στρέμμα.

Η δράση της ΟΑΣ, μαζί με Αγροτικούς Συλλόγους, θα συνεχιστεί τις επόμενες μέρες με τις ακόλουθες συσκέψεις, την Κυριακή 3 Δεκέμβρη:

  • στην Αμφιλοχία, για τα προβλήματα των κτηνοτρόφων του νομού μας, στις 11:00 πμ, Δημοτική «Αίθουσα Τρομπούκη».
  • στο Αγγελόκαστρο, για το πρόβλημα της ακαρπίας στη ελιά, στις 7:00μμ, στο Κοινοτικό Κατάστημα του χωριού.

Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ