ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑνάπλαση δρόμων στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας Αγρινίου – 1.860.000 ευρώ ο προϋπολογισμός

Ανάπλαση δρόμων στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας Αγρινίου – 1.860.000 ευρώ ο προϋπολογισμός

Ανάπλαση δρόμων στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας Αγρινίου – 1.860.000 ευρώ ο προϋπολογισμός

Ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου υπέγραψε τη σύμβαση του έργου: «Διανοίξεις Ασφαλτοστρώσεις –Βελτιώσεις οδών σχεδίων πόλης περιοχής Αγίας Βαρβάρας» προϋπολογισμού 1.860.000 ευρώ.

Το έργο αφορά σε εργασίες σε οδούς της περιοχής Αγίας Βαρβάρας, όπως οι οδοί Σοφίας Βέμπο, Κρίττωνος και περιμετρικά του 16ου Δημοτικού Σχολείου οι οποίες βρίσκονται στην επέκταση του σχεδίου πόλεως.

Συγκεκριμένα αφορά δρόμους οι οποίοι είναι μερικώς διανοιγμένοι και αδιαμόρφωτοι (μικρού πλάτους χωματόδρομοι οι οποίοι πρέπει να διανοιχτούν πλήρως).

«Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας με παρεμβάσεις στην επέκταση του σχεδίου πόλεως αναβαθμίζοντας την εικόνα μιας μεγάλης περιοχής. Πρόκειται για ανάπλαση οδών οι οποίες στην πλειοψηφία τους είναι χωματόδρομοι. Θα ασφαλτοστρωθούν, θα κατασκευαστούν πεζοδρόμια και όπου απαιτείται θα γίνει δίκτυο όμβριων υδάτων», ανέφερε σχετικά ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

Σωτήρης Τσιόδρας: Τα εμβόλια είναι ασφαλή – Έχουμε γλιτώσει 8.400 θανάτους από κορονοϊό

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr