ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑναμμένα Χριστουγεννιάτικα στολίδια

Αναμμένα Χριστουγεννιάτικα στολίδια

Αναμμένα Χριστουγεννιάτικα στολίδια

Σε προηγούμενο φύλλο της «Σ» αναφερθήκαμε, με μια μικρή δόση χιούμορ στην στήλη των παραπολιτικών, στην παράταση που έδωσε η δημοτική αρχή στον φωτεινό εορταστικό διάκοσμο της περιφερειακής του Αγρινίου, αλλά και κάποιων περιφερειακών κοινοτήτων του δήμου.

ΚΕΙΜΕΝΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ -ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΤΗΛΙΓΑΔΑΣ

Ελπίζαμε ότι με αυτό τον τρόπο θα «ξυπνήσουν οι υπεύθυνοι», θα κοιτάξουν το ημερολόγιο και θα συνειδητοποιήσουν ότι τα Χριστούγεννα περάσανε, έρχονται τα καρναβάλια και είναι πια καιρός να μην «καίνε τζάμπα ακόμα οι λάμπες».

Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε και η ευθύνη του αρμόδιου αντιδημάρχου πάνω σε αυτό το θέμα είναι εξαιρετικά μεγάλη. Γιατί δύο μόνο πράγματα μπορεί να σκεφτεί κανείς: ή ότι το συγκεκριμένο τμήμα του Δήμου προχωράει με τους δικούς του ρυθμούς, οι οποίοι όμως σε τίποτα δεν έχουν να ζηλέψουν την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία ή ότι κάποιοι από την δημοτική αρχή θέλουν να εκθέσουν συνειδητά και μεθοδευμένα το σύνολο της δουλειάς που γίνεται στο Δήμο.

Άραγε τι από τα δύο συμβαίνει κ. Γρίβα;

Θεωρούμε πως όποια από τις δύο παραπάνω αιτιάσεις κι αν ισχύουν, η ευθύνη σας είναι σημαντική όχι γι’ αυτό καθ΄ αυτό το γεγονός, αλλά κυρίως για τα ζητήματα που αναδεικνύει αυτή η ολιγωρία σας.

Περιμένουμε να δούμε πότε θα συγκινηθείτε ή εν πάση περιπτώσει πότε θα σταματήσετε να πειραματίζεστε με τα όρια ανοχής των δημοτών που συνειδητοποιούν ότι τα λεφτά τους «πετιούνται στο βρόντο»

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ