ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανια«Αναμενόμενα» τα θέματα στις Πανελλαδικές

«Αναμενόμενα» τα θέματα στις Πανελλαδικές

Βάλια Ζέρβα, Θεωρητική Κατεύθυνση «Σήμερα έδινα Αρχαία. Το θέμα στο γνωστό ήταν πάρα πολύ εύκολο, μπορούσε να γράψει ακόμη κι αυτός που δεν είχε διαβάσει. Στο «άγνωστο», εφόσον είναι και άγνωστο είναι και άγνωστο το τι γράψαμε. Θεωρώ ότι ήταν βατά, είχαν όμως μια δυσκολία αλλά από εκεί και πέρα είναι υποκειμενικό το θέμα. Τα θέματα ήρθα γρήγορα, όλα μια χαρά!».

Ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις τους οι μαθητές
Σήμερα διαγωνίζονται στα Μαθηματικά οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ, αύριο σε Λογοτεχνία, Βιολογία, Χημεία-Βιοχημεία και Αρχές Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων οι υποψήφιοι των ΓΕΛ

Ικανοποιημένοι έμειναν σε γενικές γραμμές από τη δυσκολία των θεμάτων οι μαθητές που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Χθες, διαγωνίστηκαν σε δύο μαθήματα κατεύθυνσης, στα Μαθηματικά οι μαθητές της Θετικής και στα Αρχαία οι μαθητές που ακολουθούν την Θεωρητική κατεύθυνση.

Στα Μαθηματικά τα θέματα χαρακτηρίστηκαν ως μη ιδιαίτερης δυσκολίας, με εξαίρεση το τέταρτο ερώτημα, ενώ στα αρχαία το άγνωστο κείμενο ήταν από τον «Αρχίδαμο» του Ισοκράτη, το οποίο δεν παρουσίαζε ιδιαίτερες δυσκολίες.
Σήμερα, οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ (ομάδα Α’), θα εξεταστούν στα Μαθηματικά. Την Τετάρτη οι Πανελλαδικές συνεχίζονται με εξέταση σε 4 μαθήματα κατεύθυνσης: στη Νεοελληνική Λογοτεχνία εξετάζονται οι μαθητές της Θεωρητικής, στη Βιολογία όσοι ανήκουν στην Θετική, στη Χημεία-Βιοχημεία οι υποψήφιοι της Τεχνολογικής Κατεύθυνσης (Κύκλος Τεχνολογίας & Παραγωγής) και στις Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων της Τεχνολογικής Κατεύθυνσης με Κύκλο Πληροφορικής & Υπηρεσιών.

Κώστας Καρακώστας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr