ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΑναμένεται να αναβαθμιστεί η περιοχή… στα ναρκωτικά!

Αναμένεται να αναβαθμιστεί η περιοχή… στα ναρκωτικά!

Αναμένεται να αναβαθμιστεί η περιοχή… στα ναρκωτικά!

Αναμένεται να αναβαθμιστεί η περιοχή… στα ναρκωτικά!

Η νέα επιτυχία της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ακαρνανίας χθες βράδυ στην Ιόνια Οδό, να βρει 27 γραμμάρια κοκαΐνης στο αυτοκίνητο δύο διακινητών έχει την επιδοκιμασία όλων αλλά θέτει και τον σχετικό συναγερμό για αρχές και πολίτες της περιοχής μας.

Γύρω αλλά και εντός της Αιτωλοακαρνανίας είναι πολλές οι περιοχές που ανθίζουν τουριστικά.

Κι όπου υπάρχει τουρισμός υπάρχει χρήμα κι όπου υπάρχει χρήμα υπάρχει ζήτηση για ναρκωτικά, ειδικά για ναρκωτικά της «διασκέδασης», των πάρτυ.

Με την Λευκάδα και το Ιόνιο σε οργασμό, με το Άκτιο να είναι πύλη εισόδου-εξόδου, την γρήγορη πια πρόσβαση προς την Ήπειρο, την κατακόρυφη άνοδο της Ναυπάκτου αλλά και την αναβάθμιση προορισμών κι εντός Αιτωλοακαρνανίας, η Ιόνια Οδός γίνεται, εξ ορισμού, δρόμος ενδιαφέροντος.

Αν βάλεις και το «δύσκολο» αστικό κέντρο που λέγεται Αγρίνιο, μαζί με την εναλλακτική που παρέχει ο εθνικός δρόμος που το διασχίζει παράλληλα στην Ιόνια, έχεις την τέλεια καταιγίδα για περιστατικά διακίνησης.

Γι’ αυτό και η Αστυνομία της περιοχής έχει τον νου της και θα πρέπει να τον έχει ακόμη περισσότερο αφού μπροστά μας έχουμε ένα δύσκολο καλοκαίρι…

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Το μαντείο της Κουμουνδούρου μίλησε…

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ