ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΑνάληψη Τριχωνίδας: Κορυφώνονται οι προετοιμασίες της εκδήλωσης για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση

Ανάληψη Τριχωνίδας: Κορυφώνονται οι προετοιμασίες της εκδήλωσης για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση

Ανάληψη Τριχωνίδας: Κορυφώνονται οι προετοιμασίες της εκδήλωσης για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση

Η Ανάληψη το όμορφο χωριό της Ορεινής Τριχωνίδας εντάχθηκε στο Εθνικό Πρόγραμμα Δράσεων της Επιτροπής “ΕΛΛΑΔΑ 2021” τον επίσημο φορέα για τον Εορτασμό των 200 χρόνων από την Επανάσταση και την ερχόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί το αναλυτικό πρόγραμμα της δράσης που θα υλοποιηθεί στα τέλη Ιουλίου στην περιοχή. 

Με σύμβαση που υπογράφηκε με τον Πολιτιστικό Σύλλογο  “Οι φίλοι του Μουσείου Ορεινής Τριχωνίδας” θα πραγματοποιηθούν υπό την αιγίδα της Επιτροπής διήμερες εκδηλώσεις στην Ανάληψη Τριχωνίδας με την παρουσία σημαντικών προσωπικοτήτων από όλο το φάσμα δραστηριοτήτων.

Το θέμα της δράσης αυτής είναι “Ο ρόλος της Αιτωλικής Συμπολιτείας στην Ελληνική Επανάσταση, το Στρατόπεδο Γεωργίου Καραϊσκάκη στην Δερβέκιστα”  και θα διοργανωθεί στις 24 & 25 Ιουλίου στην Ανάληψη.

Σε ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρεται : “Kαταφέραμε μετά από προσπάθειες ενός έτους να εντάξουμε την Ανάληψη στο Εθνικό Πρόγραμμα Δράσεων της Επιτροπής “ΕΛΛΑΔΑ 2021″ και μέσα από την δραστηριότητα αυτή να αναδείξουμε το τόπο μας, την ιστορικότητα του και να περάσουμε το μήνυμα ότι η Ελλάδα είναι παντού και οι Έλληνες δραστήριοι. Σας καλούμε σε ένα μήνα στην Ανάληψη”.

 

Μεσολόγγι: Κρατήσεις θέσεων για την ταινία «Το θαύμα της Θάλασσας των Σαργασσών»

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr