ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑστυνομικα ΝεαΑνάληψη Θέρμου: ”Αλώνιζαν” οι κλέφτες την ώρα του πανηγυριού!

Ανάληψη Θέρμου: ”Αλώνιζαν” οι κλέφτες την ώρα του πανηγυριού!

Ανάληψη Θέρμου: ”Αλώνιζαν” οι κλέφτες την ώρα του πανηγυριού!

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά κλοπών στο Δήμο Θέρμου

Χθες βράδυ (28/8/2022) άγνωστοι δράστες «χτύπησαν» για ακόμη μία φορά στην Ανάληψη Θέρμου. Οι κάτοικοι της Αναλήψεως βρισκόντουσαν σε πανηγύρι του χωριού, λόγω της τοπικής εορτής του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου και οι επιτήδειοι βρήκαν την ευκαιρία να ολοκληρώσουν τα σχέδιά τους.

Οι κλοπές έγιναν αντιληπτές σταδιακά, όπως επέστρεφαν στις οικείες τους οι ανυποψίαστοι Αναληψιώτες, αντικρίζοντας εικόνες πλήρους διάλυσης στα σπίτια τους,  καθώς στο πέρασμά  τους οι ληστές δεν άφησαν τίποτα στη θέση του.

Στα σημεία των κλοπών έσπευσε χθες βράδυ, περιπολικό του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμου και σήμερα βρέθηκε κλιμάκιο της Ασφάλειας Αγρινίου. Στο χωριό επικρατεί αναστάτωση λόγω των απανωτών περιστατικών κλοπών, τα οποία σημειώθηκαν.

Ανήσυχοι είναι επίσης και οι ετεροδημότες, που διατηρούν εξοχικές κατοικίες στο χωριό και αυτή τη στιγμή απουσιάζουν, μη γνωρίζοντας την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα σπίτια τους. Μέχρι στιγμής σύμφωνα με πληροφορίες του ThermoNews.gr έχουν επιβεβαιωθεί έξι κλοπές.

Αγρίνιο: Διαψεύδει την καταγγελία για bullying σε 16χρονο ο νεαρός φερόμενος ως δράστης

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ