ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΕυσυνείδηταΑνακουφισμένοι όλοι που δεν πήρε εισιτήρια ο Παναθηναϊκός

Ανακουφισμένοι όλοι που δεν πήρε εισιτήρια ο Παναθηναϊκός

Ανακουφισμένοι όλοι που δεν πήρε εισιτήρια ο Παναθηναϊκός

Ανακουφισμένοι όλοι που δεν πήρε εισιτήρια ο Παναθηναϊκός . Το παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης μεταξύ Παναιτωλικού και Παναθηναϊκού είχε χαρακτηριστεί ως μεγάλης επικινδυνότητας για περισσότερους από έναν λόγους.

Οι οπαδοί της αθηναϊκής ομάδας μετακινούνται μαζικά, λόγω της πρώτης θέσης της ομάδας τους, μέχρι στιγμής, στον βαθμολογικό πίνακα, με αποτέλεσμα να υπάρχουν υποψίες για μεγάλο αριθμό που θα ερχόταν χωρίς εισιτήρια.
Αυτό ίσως προκαλούσε και την εμπλοκή οπαδών τρίτων ομάδων στο Αγρίνιο κάτι που θα χρεωνόταν τελικά ο Παναιτωλικός. Αλλά και αδυναμία ελέγχου από τον ίδιο τον Παναθηναϊκό στο ποιος θα έρθει και με ποιο τρόπο.

Στην Αστυνομία σπαζοκεφάλιαζαν για το το θα γίνει αν δινόταν τα εισιτήρια όπως και στο ματς με τον Ολυμπιακό αλλά προέκυπταν πολύ περισσότεροι…επισκέπτες.
Πέρα από όλα αυτά, τις τελευταίες μέρες επικρατεί κι ένας γενικότερος αναβρασμός στα γήπεδα με αποκορύφωμα τα όσα συνέβησαν χθες στο Περιστέρι, με τους οπαδούς του Άρη να καταγγέλλουν επίθεση από τα ΜΑΤ. Είναι και το γεγονός ότι οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναιτωλικού έχουν τον δικό τους αναβρασμό μετά την καταδίκη δύο μελών της Θύρας 6 για ένα αγώνα με την ΑΕΚ το 2019 την οποία θεωρούν άδικη, γενικά το κλίμα δεν ήταν καλό και μια αφορμή θα μπορούσε να αποφέρει μπάχαλα.

Γι’ αυτό με ανακούφιση άκουσαν άπαντες τον Παναθηναϊκό να μην ζητά τελικά εισιτήρια, όπως λένε οι πληροφορίες λόγω αδυναμίας να ελεγχθούν όσοι θα επιδίωκαν να έρθουν στο Αγρίνιο χωρίς εισιτήριο, αφού και η ζήτηση ήταν ανάλογη με ό, τι συνέβη στον Βόλο.

Ο Παναιτωλικός επίσης βγήκε από μια δύσκολη θέση κι εκείνο που είχε να κάνει άμεσα ήταν να ειδοποιήσει ότι δεν θα κρατηθεί κάποιο μέρος της κερκίδας κενό μην τυχόν κι έρθουν μουσαφίρηδες!
Τα εισιτήρια στην Θύρα 1 θα πάνε σε παιδιά από τις Ακαδημίες κι όλα μέλι-γάλα. Θα ασχοληθούν άπαντες με την μπάλα…
Εκείνη που πρέπει να ανάσανε βαθιά είναι η τοπική Αστυνομία πάντως, βγήκε από μια πολύ δύσκολη θέση. Είναι κοινό μυστικό άλλωστε από όταν ξεκίνησαν οι μετακινήσεις οπαδών ότι “άρχισαν τα όργανα”.

Στον Ατρόμητο χθες είχαν δώσει επισήμως εισιτήρια στον Άρη και κάποιοι οπαδοί του εκτόξευαν φωτοβολίδες ευθείας βολής(σ.σ. με ειδικό πιστόλι!) προς τους φιλοξενούμενους!
Αφού δεν κάνουμε για πουθενά στην Ελλάδα, ας το παραδεχτούμε.

Εφημερίδα Συνείδηση

Αγρίνιο – 9ο σχολικό τουρνουά: Στη σκακιέρα Παναναστασίου – Φαρμάκης

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ