ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑνακοινώθηκαν οι νικητές του διαγωνισμού “KeepDistance” του Photopolis Agrinio Photo Festival

Ανακοινώθηκαν οι νικητές του διαγωνισμού “KeepDistance” του Photopolis Agrinio Photo Festival

Ανακοινώθηκαν οι νικητές του διαγωνισμού “KeepDistance” του Photopolis Agrinio Photo Festival

Το PhotopolisAgrinio Photo Festival ανακοινώνει τους νικητές του διαγωνισμού Φωτογραφίας με θέμα «KeepDistance», ο οποίος διήρκεσε από τις 1Μαρτίου μέχρι τις 30Απριλίου 2021.

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν συνολικά 167 φωτογράφοιαπ όλη την Ελλάδα.

Σύμφωνα με την προκήρυξη του διαγωνισμού οι 15 καλύτερες φωτογραφίες θα εκτυπωθούν και θα εκτεθούν στην έκθεση του PhotopolisAgrinioPhotoFestival.

Από αυτές οι τρεις καλύτερες θα λάβουν τα δώρα τα οποία αναφέρονται στην σελίδα του φεστιβάλ, για τα οποία ευχαριστούμε τις Εκδόσεις ΤΟΠΟΣ και την iFocusGallery.

Την κριτική επιτροπή,  αποτελούσαν  οι: Ελένη Μουζακίτη, Κωνστανίνος Πίττας, Πάνος Χαραλαμπίδης και Μαίρη Χαιρετάκη (Πάνος – Μαίρη), Φωτεινή Παπαχατζή, Πολυδεύκης Ασωνίτης και Λεωνίδας Φραγκούλης.

Οι νικητές φωτογράφοι:

1ο βραβείο: Νεμπεγλεριώτης Βασίλειος

2ο βραβείο: Κορνάρου Υπατία

3ο βραβείο: Παπαδάκος Δημήτρης

Μαζί με τις τρεις βραβευμένες φωτογραφίες θα αναρτηθούν στην έκθεση του Φωτογραφικού Φεστιβάλ Αγρινίου Photopolisκαι οι 12επιλεγμένες φωτογραφίες  του διαγωνισμού που ανήκουν στους:

Τσάτσου Νικολέττα, Κατσάκο Ανδρέα, Ψυχογυιού Δήμητρα, Μαυράκη Γιάννη, Δήμα Δημήτρη, Αυγερόπουλο Κωνσταντίνο, Μήτρακα Νίκο, Χαλάτση Ιωάννα, Καραλή Ευάγγελο, Τηλκερίδου Ρίτα, Λάγιο Βασίλη, Δεληγιάννη Χάρη.

Ολες οι φωτογραφίες έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Φεστιβάλ:

Οι νικητές του διαγωνισμού Keep distance

Η ημερομηνία διεξαγωγής των κεντρικών εκδηλώσεων του φεστιβάλ 2021 θα ανακοινωθούν σύντομα.

Να υπενθυμίσουμε ότι την Πέμπτη 3 Ιουνίου ξεκινούν οι προφεστιβαλικές εκδηλώσεις με την έκθεση φωτογραφίας με τίτλο: «Αρχαία Θέατρα Αιτωλοακαρνανίας στην δίνη του χρόνου», ενώ την Παρασκευή 4 Ιουνίου διοργανώνεται ανοιχτή συζήτηση με τίτλο» «Πώς οι αρχαιότητες επιδρούν στην τέχνη».

Συλλογή υπογραφών για την παραμονή του Πανεπιστημιακού Τμήματος Ιστορίας – Αρχαιολογίας στο Αγρίνιο

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr