Η ανακοίνωση τους βρήκε στους Αμφιλοχιώτες της Αθήνας

Η ανακοίνωση τους βρήκε στους Αμφιλοχιώτες της Αθήνας Η ανακοίνωση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στην Αιτωλοακαρνανία, βρήκε τους πέντε από τους επτά υποψηφίους που ανακοίνωσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην εκδήλωση του Συλλόγου Αμφιλοχιτών Αθήνας.

Η ανακοίνωση τους βρήκε στους Αμφιλοχιώτες της Αθήνας

Η ανακοίνωση τους βρήκε στους Αμφιλοχιώτες της Αθήνας

Η ανακοίνωση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στην Αιτωλοακαρνανία, βρήκε τους πέντε από τους επτά υποψηφίους που ανακοίνωσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην εκδήλωση του Συλλόγου Αμφιλοχιτών Αθήνας. Στη συγκεκριμένη εκδήλωση βρέθηκαν ο Θ. Μωραΐτης, ο Στ. Καραγκούνης, ο Γρ. Θεοδωράκης, η Φ. Παντιώρα, αλλά και ο Γ. Βαρεμένος (άσχετα αν δεν είναι στη συγκεκριμένη φωτογραφία).

Τώρα αν θα φέρει γούρι το timing της ανακοίνωσης, αυτό θα το δείξει η κάλπη…. Πάντως αν έχει κάποια σημειολογία μόνο το νέο πρόσωπο στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, η Φ. Παντιώρα, κατάγεται από την περιοχή της Αμφιλοχίας και συγκεκριμένα από το Μενίδι.

Η περίπτωση της Φ. Παντιώρα, διατέλεσε Ειδική Γραμματέας Επικοινωνιακής Διαχείρισης Κρίσεων του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, ενώ υπήρξε στενή συνεργάτιδα του Π. Κουρουµπλή, τόσο στο υπουργείο Υγείας (ήταν διευθύντρια του υπουργικού γραφείου), όσο και στο υπουργείο Ναυτιλίας.

Εφημερίδα "Συνείδηση" 

«Ψήφος εμπιστοσύνης» σε Άδωνι από Αποστολάκη