Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση να εφαρμόσει τα μέτρα που έχει εξαγγείλει για την οπαδική βία

«”Εισαγόμενο” πρόβλημα και η έξαρση της οπαδικής βίας, όπως μας ενημέρωσε σήμερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου» αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή της…

6051092-scaled-1

«”Εισαγόμενο” πρόβλημα και η έξαρση της οπαδικής βίας, όπως μας ενημέρωσε σήμερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου» αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή της η Αξιωματική αντιπολίτευση σχετικά με τα μέτρα της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας.

«Μετά την ακρίβεια και την υγειονομική κρίση, η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη εμφανίζεται, άμοιρη ευθυνών, να παρακολουθεί ένα ακόμα πρόβλημα που μας έρχεται από την Ευρώπη», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη σχετική ανακοίνωση.

Επιπλέον αναφέρει ότι «η κυβέρνηση οφείλει να αφήσει τις φαιδρές δικαιολογίες και να εφαρμόσει τα μέτρα που έχει εξαγγείλει. Αντί να μένει σε επικοινωνιακές φούσκες και στις μεγαλόστομες διαβεβαιώσεις, στις οποίες καταφεύγει μετά από κάθε τραγικό περιστατικό» και προσθέτει «Εκτός κι αν η κυβερνητική ανικανότητα είναι και αυτή “ευρωπαϊκό” πρόβλημα…».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή: ertnews.gr