ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΑνακάτεψε την Κορυφή ο Εργοτέλης

Ανακάτεψε την Κορυφή ο Εργοτέλης

Ανακάτεψε την Κορυφή ο Εργοτέλης

Τα πάντα έχουν γίνει τις τελευταίες δύο αγωνιστικές στη Β’ Κατηγορία. Οι ομάδες έχουν καταφέρει να φτάσουν στην τελευταία αγωνιστική και όλα να παίζονται για το ποιος θα βγει πρώτος και ποιος θα διεκδικήσει τη δεύτερη θέση που θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό.

Στην προηγούμενη αγωνιστική ο Ιωνικός είχε το πλεονέκτημα, βαθμολογικά και αγωνιστικά, καθώς τα παιχνίδια ορίζονταν με βάση τη θέση και όχι με κλήρωση. Το πλεονέκτημα του Ιωνικού την προηγούμενη αγωνιστική το έσπασε η Ξάνθη, η οποία μπήκε παλικαρίσια μέσα στη Νίκαια και πήρε το διπλό με 0-2, κατακτώντας έτσι και την πρώτη θέση στη βαθμολογία.

Η Ξάνθη ήταν σε τόσο καλή αγωνιστική κατάσταση που το διπλό στη Νίκαια ήταν απόρροια του αήττητου που είχε χτίσει για πάνω από 10 αγωνιστικές. Το αήττητο αυτό εφόσον δεν έσπασε με τον Ιωνικό, δύσκολα θα είχε κάποιον να τη σταματήσει. Διαφορετική γνώμη είχε όμως ο Εργοτέλης, ο οποίος πήγε στα Πηγάδια και απέσπασε τη νίκη με 0-1 στο παιχνίδι που διεξήχθη σήμερα. Στα υπόλοιπα παιχνίδια τα αποτελέσματα ήταν τα αναμενόμενα, ο Λεβαδειακός πήρε τη νίκη με 3-0 με τα Χανιά και ο Ιωνικός κέρδισε 3-5 το Διαγόρα.

Το διπλό του Εργοτέλη όχι μόνο έριξε την Ξάνθη από την πρώτη στην 4η θέση, αλλά ανέβασε το Λεβαδειακό στην πρώτη και τον Ιωνικό στη δεύτερη.

Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής έχει οριστεί έτσι που με λίγη τύχη δίνει την απ’ ευθείας άνοδο από τον πρώτο μέχρι τον τέταρτο της βαθμολογίας.

5Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΞΑΝΘΗ 19/5 15:30 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΙΩΝΙΚΟΣ 19/5 15:30 ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΧΑΝΙΑ 19/5 15:30 ΔΙΑΓΟΡΑΣ

Πρόγραμμα 5ης Αγωνιστικής
Για την αγωνιστική που θα διεξαχθεί μεσοβδόμαδα στις 19 Μαΐου η Ξάνθη θα αντιμετωπίσει το Λεβαδειακό, ο Ιωνικός τον μαχητικό Εργοτέλη και τα Χανιά θα παίξουν σε ένα αδιάφορο παιχνίδι με το Διαγόρα, διότι και οι δύο ομάδες είναι μακρυά από το τρένο των πρώτων τεσσάρων της βαθμολογίας.

Η βαθμολογία μετά και το τέλος της 5ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα προβιβασμού στη Β’ Κατηγορία έχει διαμορφωθεί ως εξής:

Πηγή: titormos.gr

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr