ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΓ. Αναγνωστόπουλος: Δεν είναι δυνατόν ο Δήμαρχος Μεσολογγίου να θεωρεί εχθρούς μια το Αγρίνιο και μια την Πάτρα

Γ. Αναγνωστόπουλος: Δεν είναι δυνατόν ο Δήμαρχος Μεσολογγίου να θεωρεί εχθρούς μια το Αγρίνιο και μια την Πάτρα

Γ. Αναγνωστόπουλος: Δεν είναι δυνατόν ο Δήμαρχος Μεσολογγίου να θεωρεί εχθρούς μια το Αγρίνιο και μια την Πάτρα

Γ. Αναγνωστόπουλος: Δεν είναι δυνατόν ο Δήμαρχος Μεσολογγίου να θεωρεί εχθρούς μια το Αγρίνιο και μια την Πάτρα

Τα βέλη του στον Δήμαρχο Κ. Λύρο στρέφει ο τέως δήμαρχος Μεσολογγίου Γ. Αναγνωστόπουλος επικεντρώνοντας την κριτική του στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων.

Μεταξύ άλλων σε δήλωσή του αναφέρει:

Είμαστε στον 3ο χρόνο της πανδημίας και ουδέποτε ο Δήμαρχος ενδιαφέρθηκε ούτε μία φορά για την τύχη των κατοίκων της περιοχής Αιτωλικού, Νεοχωρίου, Πενταλόφου, Γουριάς και λοιπών περιοχών. Ουδέποτε δαπάνησε ούτε ένα ευρώ για τις ανάγκες του Κέντρου Υγείας και των Περιφερειακών Ιατρείων.

Τουναντίον ενδιαφέρθηκε για προσλήψεις ημετέρων παίζοντας με τις ψυχές νεαρών ατόμων, κάνοντας συμβάσεις δίμηνες, τρίμηνες κλπ. Κοντεύει ο καιρός που κάποια στιγμή θα ζητηθούν ευθύνες!

Αναφερόμενος στο θέμα ΧΥΤΑ επί τρία χρόνια δεν έχει ασχοληθεί ούτε με την χρηματοδότηση, ούτε με σχεδιασμό και μελέτες. Δεν είναι δυνατόν ο Δήμαρχος της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και πρωτεύουσας του Νομού Αιτωλοακαρνανίας να θεωρεί πάντα εχθρούς μια την πόλη του Αγρινίου και μια την πόλη των Πατρών (λόγω της Περιφέρειας).

Κύριε Δήμαρχε θα είστε υπεύθυνος για την δημόσια υγεία των κατοίκων. Και δικαιούμαι να μιλώ έτσι διότι επί τέσσερα χρόνια της θητείας μου ο ΧΥΤΑ λειτούργησε άψογα εξυπηρετώντας όμορους Δήμους, αλλά και Δήμους από άλλους Νομούς (όπως Δήμος Αιγίου και Πύργου). Είναι θέμα επαφών, σχέσεων και όχι φωτογραφιών.

Τέλος, όσον αφορά την ΔΕΥΑΜ, κύριε Δήμαρχε είστε αντιπρόεδρος της τέταρτης ενεργειακής ενότητας της Περιφέρειας. Γιατί δεν εντάσσετε την ΔΕΥΑΜ στην ενότητα αυτή και παράλληλα να αναλάβει ο Δήμος τις υποχρεώσεις έναντι της ΔΕΗ; Δεν θέλω να φανταστώ ότι υποκρύπτονται άλλα συμφέροντα πίσω από την προσπάθειά σας να κάνετε ξεχωριστή ενεργειακή ενότητα. Η πόλη αγωνιά!

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Έκτακτη χρηματοδότηση -με πορεία στην Αθήνα- για όλους!

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ