ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδητα«Αναγνωριστική» βόλτα του ΣΥΡΙΖΑ, εκεί που θα περπατήσει ο Αλέξης

«Αναγνωριστική» βόλτα του ΣΥΡΙΖΑ, εκεί που θα περπατήσει ο Αλέξης

«Αναγνωριστική» βόλτα του ΣΥΡΙΖΑ, εκεί που θα περπατήσει ο Αλέξης

«Αναγνωριστική» βόλτα του ΣΥΡΙΖΑ, εκεί που θα περπατήσει ο Αλέξης

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ εθεάθη χθες στους κεντρικούς δρόμους του Αγρινίου, πέριξ της πλατείας Δημοκρατίας, κάνοντας μια «αναγνωριστική» βόλτα στα σημεία που απόψε το απόγευμα θα περπατήσει ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης λίγες ώρες πριν τις εσωκομματικές κάλπες για την ανάδειξη της νέας Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος θα βρεθεί στο Αγρίνιο στο πλαίσιο των περιοδείων που κάνει το τελευταίο διάστημα, προκειμένου η βάση του κόμματος να συμμετάσχει στην εσωκομματική διαδικασία και ο ΣΥΡΙΖΑ να πάρει κεφάλι στις εντυπώσεις από τις εσωκομματικές κάλπες του ΠΑΣΟΚ την περασμένη Κυριακή.

Στο κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ που βόλταρε χθες το μεσημέρι στο κέντρο του Αγρινίου συμμετείχαν και οι δύο βουλευτές του κόμματος στην Αιτωλοακαρνανία και ορισμένα ακόμη στελέχη των τοπικών οργάνων του κόμματος.

Οι επιθυμούντες να συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ή ακόμη και να πάρουν το χρίσμα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, ίσως χθες να ξεκουράζονταν, προκειμένου σήμερα να βρεθούν όσο δυνατόν πιο κοντά στο «Τσιπράκι το όμορφο» όπως είπε προχθές η μαντάμ στη Θεσσαλονίκη….

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Δυσκολεύεται ο Μπακογιάννης να κλείσει ραντεβού, σκέψου εμείς…

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr